FOTO a VIDEO: Návštevníkov obchodného centra pobavil tento plyšový maco: Nepripomína vám niekoho?

18.1.2018
0
Plyšák za volantom

Zdroj: lb

Páčil sa vám článok?

Dennodenný život prináša i milé situácie, ktoré nás neraz pobavia. Jednej z nich sa stal svedkom náš čitateľ Marián. V garážach obchodného centra v Lamači našiel sedieť za volantom jedného z osobných áut plyšového medveďa. Viacero ľudí sa na celej situácii dobre zabávalo. Možno aj preto, že pred pár dňami v televízii Markíza vysielali komédiu Macík, ktorá bola presne o tom, ako plyšový macko ožil a tiež šoféroval auto...

Bol som na nákupe v obchodnom centre v Lamači. Keď som v garážach kráčal s nákupom k svojmu autu, všimol som si hlúčik detí, ktoré sa smiali tak, že sa to rozliehalo celým priestorom. Keď som podišiel bližšie, všimol som si, čo ich tak rozveselilo. Za volantom odparkovaného auta sedel naozaj netradičný vodič - veľký plyšový maco. Možno si poviete, nič výnimočné, no rozosmial som sa aj ja. Ten medveď fakt pripomínal nejakého manžela, ktorý trpezlivo čaká na svoju nakupujúcu manželku, no najradšej by už odpálil konečne domov,“  opísal situáciu Marián. 

Zdroj: lb

Zdroj: lb

Nie je však vylúčené, že sa niekto inšpiroval americkým filmom Ted, ktorý pod názvom Macík vysielala televízia Markíza pred niekoľkými dňami.

Zdroj: Facebook Z.H.

​V tejto komédii na Vianoce ožije plyšový medvedík, ktorý je aj v dospelosti najlepším kamarátom hlavného hrdinu Johna v podaní známeho herca Marca Wahlberga. Plyšový macko je však veľmi nevychovaný, používa vulgárne slová, fajčí trávu a napriek tomu, že nemá vodičák, tak šoféruje autá.

Ako vidno v uputávke TV Markíza, tak nie veľmi dobre...

Podoba oboch medveďov je naozaj zrejmá...

Zdroj: abn

​​(ms, ars, foto: lb, video: youtube)

Páčil sa vám článok?