V apríli boli v Bratislave hollywoodske hviezdy, ale poskytli sme vám aj luxusný výhľad z Panorama City

Zdroj: koláž abn

Páčil sa vám článok?

K roku 2017 sa vraciame v malej retrospektíve najčítanejších článkov na webe Bratislavských novín. V apríli najviac zarezonovala návšteva bytu za 750-tisíc eur ponúkajúci úchvatný pohľad zo 100-metrovej výšky na našu metropolu, exkluzívna fotografia americkej herečky Jennifer Lawrence z jednej z ulíc v Starom meste či požiar obľúbenej koliby vo Vajnoroch.

11. apríl 2017: Navštívili sme byt za viac ako 700-tisíc eur. Ako vidíte Bratislavu z balkóna?

Zdroj: ms

​V apríli minulého roka bol najčítanejším článkom ten, v ktorom sme ponúkli našim čitateľom fotografické zábery urobené z päťizbového bytu nachádzajúceho sa na 33. poschodí v 113 metrovej výškovej budovy Panorama City, ktorá získala titul Stavba roka 2016. Ak si chcete pozrieť, aký výhľad jeho súčasný majiteľ, tak si kliknite SEM. V čase našej návštevy bol byt tesne pred dokončením a jeho hodnota bola vyčíslená na 750-tisíc eur. Faktom je, že z bytu je naozaj úchvatný výhľad či už smerom na Bratislavský hrad, Dunaj alebo Petržalku, a aj celé mesto máte naozaj ako na dlani. 

26. apríl 2017: V Bratislave nakrúca film oscarova herečka Jennifer Lawrence

Zdroj: abn

​V našom hlavnom meste sa vlani nakrúcali sekvencie amerického filmu Red Sparrow, v ktorom účinkovali hollywoodske hviezdy Jennifer Lawrence a Jeremy Irons. Vychytenú oscarovú herečku diváci  poznajú najmä z titulnej úlohy ságy Hry o život (Hunger games) alebo filmov Terapia láskou či X-men: Apocalypse. Na konci apríla minulého roka ju mohli šťastlivci vidieť naživo v blízkosti istého nákupného centra či vchádzať do japonskej reštaurácie na Hlbokej ceste, kde sa bola najesť. Slávni herci spávali v hoteli Grand Hotel River Park situovanom na brehu Dunaja a bol priam zázrak, že sa ich prítomnosť pred verejnosťou aj médiami podarilo počas celého pobytu utajiť. Ako sa im v Bratislave páčilo sa môžete prečítať aj TU.

Niekoľko záberov z Bratislavy možno nájdete aj v tomto zostrihu:

19. apríl 2017: Horela obľúbená koliba Vajnorák

Zdroj: abn

​Reštaurácia s názvom Vajnorák patrí k veľmi obľúbeným a vyhľadávaným miestam návštevníkov nielen z Vajnor, Rače a iných častí Bratislavy. Vidno ju aj od príjazdovej cesty od Senca či diaľnice D1, ktorá neďaleko Vajnorského jazera končí a napája sa na bratislavský obchvat. Oheň pravdepodobne súvisel s kúrením, ktoré spustili v objekte vzhľadom k náhlemu ochladeniu v našom hlavnom meste. Podľa Operačného strediska Krajského riaditeľstva hasičského a záchranného zboru v Bratislave sadze ucpali komín a začalo horieť v interiéri objektu. Oheň sa našťastie do priestorov reštaurácie ani na samotnú drevenú kolibu nerozšíril. Hasiči ho krátko po svojom príchode dostali pod kontrolu. Škody na interiéry našťastie neboli veľké a je možné, že personál obľúbenej koliby už na túto nepríjemnosť už aj zabudol. 

(ars, foto: ms, abn, video: youtube)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie