Čo želajú známe osobnosti sebe a našim čitateľom do nového roka 2018?

Zdroj: emotikons

Páčil sa vám článok?

O polnoci sme privítali rok 2018 a v tejto súvislosti sme oslovili niekoľko známych osobností žijúcich v Bratislave a poprosili ich, aby niečo popriali do Nového roka aj vám - čitateľom webu Bratislavských novín a magazínu Na ceste.

Katarína Brychtová (herečka a moderátorka): Tento rok som si medzi moje novoročné predsavzatia pridala aj splnenie svojej túžby po cestovaní. A všetkým ľuďom, teda aj sebe, by som do roku 2018 zaželala zdravie, pohodu doma, zmysluplnú a napĺňajúcu prácu a aby si našli čas na svojich blízkych a priateľov a zažili s nimi veľa príjemných chvíľ. Skrátka, aby mali radosť zo života!

Zdroj: Facebook

Kamil Peteraj (básnik a textár): Rok 2017 bol v niečom lepší a v niečom horší než tie predošlé. Predsavzatia si na Nový rok nedávam, akurát sa budem snažiť udržať si všetky tie dobré zvyky z rokov predošlých. Slovákom prajem, aby si vážili najdôležitejšiu hodnotu človeka, ktorou je zdravie. Mám pocit, že jeho cena sa z roka na rok zvyšuje a ešte im želám, aby sa nezbláznili z tohto sveta, pretože sme každodenne bombardovaní toľkými nepodstatnými informáciami, že je problém žiť v pohode a bez stresu.      

Zdroj: abn

Gizka Oňová (speváčka a televízna svokra): Nielen na Nový rok, ale každý boží deň sa budem snažiť o to, aby som niekomu urobila radosť, aby mal niekto radosť z mojej prítomnosti, ale myslím, že to mi nebude robiť žiaden problém, pretože ja takto normálne fungujem. Čitateľom i všetkým ostatným ľuďom želám, aby dokázali trošku spomaliť životné tempo. Mám dojem, že sa všetci hrozne naháňame. Najmä mladšia generácia chce mať všetko naraz a hľadajú šťastie za materiálnymi vecami. Vynaložia strašne veľa energie na to, aby sa zabezpečili a pritom tie materiálne úspechy neprinášajú šťastie, iba slasť. To keby si uvedomili, že šťastie sa skrýva niekde úplne inde. Možno aj na úkor malého neporiadku. Ak sa budete venovať malému dieťaťu alebo staršiemu človeku – strávite s ním svoj voľný čas, tak to je najsilnejšia valuta na svete. Určite vás to urobí šťastnejšími, než keď budete mať plnú peňaženku.

Zdroj: abn

Milan Markovič (humorista a zabávač):

Ani ja si žiadne predsavzatia na Nový rok nedávam a tobôž nie také, ktoré sa viažu k nejakému dátumu – je to nezmysel. Ak niečo treba, tak to uskutočním vtedy, keď je na to čas, príležitosť a vhodné okolnosti. A vašim čitateľom želám, aby si v Novom roku 2018 nemuseli nič priať. A aby sa im pošťastilo to, čo mne, že medzi prácou a zábavou mám znamienko rovnosti.

Zdroj: Facebook

Marek Viedenský (hráč HC Slovan Bratislava a slovenský hokejový reprezentant):  Tento rok bol pre mňa krásny, pretože sa nám s manželkou Ivanou počas neho narodila dcérka Tamia. Bola to najkrajšia vec, aká sa mi mohla v živote prihodiť, teda vlastne nám. Každému z čitateľov by som doprial hlavne zdravie a potom radosť. A takisto, aby sa im splnilo naozaj všetko, čo si želajú, ale hlavne, aby sa im splnili všetky sľuby, ktoré my ostatní dávame, ale často aj dostávame.

Zdroj: Instagram

Broňa Kováčiková, študentka herectva: Osobne som bola celkom spokojná s rokom 2017, ale už sa teším na rok 2018 a som zvedavá, čo mi prinesie. To, čo si v súvislosti s jeho príchodom želám, aby sa mi podarilo, vám radšej neprezradím, lebo sa obávam, že by sa to potom nesplnilo. Želám všetkým čitateľom magazínu Na ceste a Bratislavských novín veľa zdravia a lásky do Nového roka. Aby bol ešte úspešnejší, ako ten predošlý. Aby ste mali stále úsmev na tvári a veselo v duši. Krásny rok 2018 vám všetkým prajem!

Zdroj: Facebook

Andrej Wallner, moderátor a imitátor:  Ja si novoročné záväzky takisto nedávam, lebo viem, že nefungujú. Keď sa máme k niečomu odhodlať v živote zmeniť, nemal by to byť koniec roka, ale pevná vôľa a začať s tým môžeme aj uprostred roka. Hoci mnohí si to práve s koncom roka spájajú, že je to akýsi „reset“, vynulovanie alebo urobenie čiary. Ako symbolika je to pekné. Všetkým vám – čitateľom, ale aj mojim najbližším želám veľa pevného zdravia, to je základ šťastia a všetkých ďalších radostí, ktoré prídu skôr či neskôr. Nech sa podarí naplniť pracovné aj osobné ciele podľa predstáv, aby ste sa mohli usmievať čo najviac dní. Ďalej želám šťastnú cestu z bodu A do bodu B, aby Vám všetky spoje chodili na čas. Majte vydarený celý rok 2018!

Zdroj: Facebook

​(ars, foto: abn, instagram, facebook)

Páčil sa vám článok?