Skupina Fragile vystúpi na netradičnom mieste – odkiaľ zaznejú ich piesne?

6.12.2017

Zdroj: abn

Páčil sa vám článok?

Vianočná Bratislava 2017 prinesie aj v tomto ročníku Spievajúci balkón – koncert na netradičnom mieste. Z balkóna na Primaciálnom námestí budú v pondelok 11. decembra od 18-tej hodiny znieť tóny a cappelly FRAGILE.

Vianočná Bratislava aj v tomto roku zachovala tradíciu netradičného koncertu. Spievajúci balkón, ktorý sa stáva už tradíciou v období adventu, ozdobí už v pondelok 11.12.2017 svojimi hlasmi speváci z formácie Fragile.

Túto a cappellu netreba extra predstavovať.  Jedinečnú hudbu vytvárajú len svojimi hlasmi členovia skupiny  Braňo Kostka, Soňa Norisová, Jana Golis, Helena Krajčiová, Svetlana Rymarenko, Slavo Košecký, Martin Madej a Jožo Hečko, ktorí  prinesú kúsok vianočnej atmosféry všetkým návštevníkom.  

Ako trávi Vianoce skupina Fragile nám prezradil Braňo Kostka: „Máme veľmi nabitý program, ale užívame si zmenu v našom repertoári. Je to skutočne veľmi osviežujúce, že zrazu spievame niečo úplne iné. Každý rok si ale pred Vianocami nájdeme čas na to, aby sme sa vzájomne i v kapele obdarovali. Každý rok si tiež v aute na ceste, napríklad do Košíc, vypočujeme naše dve vianočné CD a pospomíname si na časy, kedy sme ich nahrávali.“ 

Prinášať radosť ľuďom prostredníctvom hudby je určite nezameniteľný pocit. Odohrať koncert na balkóne je skutočne nevšedné, čo myslíte?  „Tak je v prvom rade je veľmi náročný, lebo je zima. Aj keď sa dobre oblečieme, tak aj tak dýchame veľmi studený vzduch, čo je na hlasivky to najhoršie. Naši fanúšikovia však vytvárajú skvelú atmosféru, ktorá nám dodáva energiu.“

Fanúšikovia Fragile sa na koncerte môžu tešiť na Vianočné koledy, ale aj najčerstvejšie skladby z ich repertoáru. Energia, ktorú Vám FRAGILE odovzdá z pódia sa dá ťažko opísať. Treba ju jednoducho zažiť na vlastnej koži.

(ts, foto: abn)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie