V Centráli sa v nedeľu uskutoční charitatívna dražba živých vianočných stromčekov

5.12.2017

Zdroj: ars

Páčil sa vám článok?

Zmyslom Charitatívnej aukcie živých vianočných stromčekov, ktorú usporadúva spoločnosť Nordmander v spolupráci s občianskym združením Asociácia pomoci postihnutým APPA a Nadáciou TA3, je získať finančné prostriedky, ktoré budú v plnej výške venované na charitatívne účely. Tento rok je jej cieľom pomôcť 6-ročnej Zojke Paličkovej, ktorá má diagnostikované mimoriadne vzácne ochorenie, akým trpia len 2 deti z celého Slovenska a Zojka je jedným z nich.

Všetkých srdečne pozývame na tretí ročník charitatívnej aukcie živých vianočných stromčekov spoločnosti Normander, ktorá sa už dlhé roky okrem dovozu živých jedličiek venuje aj charitatívnej činnosti. Na náštevníkov čaká veľa zábavy, skvelý program a čaro pravej vianočnej atmosféry. Na aukcii bude prítomná profesionálna licitátorka, ktorá bude viesť skutočnú aukciu, pri ktorej si ľudia budú môcť vydražiť jeden zo šiestich krásnych živých vianočných stromčekov prémiovej kvality a celkovo je pripravené ešte aj veľké množstvo darčekov v hodnote viac ako 6500 eur.  Budú to nádherné šperky, kvalitná kozmetika, poukážky do tých najlepších bratislavských reštaurácií, moderné výživové doplnky, lístky na tanečné predstavenie, poukazy do známeho kaderníckeho salónu, tradičného pánskeho holičstva či siete čerpacích staníc, balíčky knižiek či skvelých vianočných pochúťok a ovocia, ale aj víkendové pobyty v luxusnom hoteli alebo ročné členstvo v známom fitnesscentre! Súčasne sa bude konať aj tombola a každý, kto sa do nej zapojí bude mať šancu získať prémiový vianočný stromček a darčeky v hodnote 800 eur. 

Zdroj: abn

​Tento rok je cieľom charitatívnej aukcie pomôcť 6-ročnej Zojke Paličkovej z Bobrovca, ktorá má diagnostikované mimoriadne vzácne ochorenie, Orofaciodigital syndróm typ I., ktorým trpia z celého Slovenska len 2 deti, a Zojka je jedným z nich. Celý výťažok z aukcie je preto určený na úhradu nákladov na Zojkinu rehabilitáciu v centre Svetielko v Prešove, ktoré sa špecializuje na pomoc deťom s viacnásobným postihnutím. Charitatívna aukcia živých vianočných stromčekov Nordmander odštartuje v nedeľu 10. decembra 2017 o 16:00 hod. v obchodnom centre CENTRAL – nákupnom srdci Bratislavy.

Moderátorom podujatia bude Michal Sabo a v rámci programu sa môžete tešiť aj na vianočné hudobné prekvapenie a pre deti bude pripravené fotenie spolu s Mikulášom na pravých vianočných saniach, výroba originálnych ozdôb na vianočný stromček či písanie listu Ježiškovi, ktorý budú deti môcť poslať špeciálnou vianočnou poštou. 

(ars, foto: abn)

Páčil sa vám článok?