FOTO a VIDEO: Smutný koniec televíznej hviezdy - populárny Alf skončil v Petržalke ako bezdomovec

3.12.2017

Zdroj: abn

Páčil sa vám článok?

Určite si pamätáte na komediálny seriál Alf, ktorý sa v 90-tych rokoch vysielal aj u nás. Jeho hlavným hrdinom bol chlpatý mimozemšťan s veľkým nosom, ktorý sa jedného dňa objavil v dome rodiny Tannerovcov a stal sa povestný aj tým, že mal rád mačky. Teda myslel si, že by mu chutili. Na Alfa nás nedávno upozornila jedna z obyvateliek Petržalky, ktorá ho objavila na ulici, teda presnejšie v lesíku...

„Videla som v tme, že pod stromom na Kutlíkovej ulici sedí nejaká postava a trochu som sa jej aj zľakla. Na druhý deň ráno som išla opäť okolo Dostihovej drány a vtedy som zistila, že tam nesedí človek, ale plyšový Alf v životnej veľkosti. Hneď som si ho niekoľkokrát na mobil aj odfotografovala,“ napísala pani Jana k fotografiám, ktoré nám včera prišli mailom do redakcie Bratislavských novín. Podľa jej slov je z Alfa petržalský bezdomovec už minimálne dva týždne. A aj keď mu zima nie je, tak je trochu zarážajúce, že niekto pohodí plyšového Alfa len tak do lesa.

Zdroj: J.B.

Zdroj: J.B.

​Je toľko možností, kam mohol bývalý majiteľ chlpatého mimozemšťana odložiť, ak mu doma už zavadzal. Najlepšie by ho bolo niekomu darovať. Na druhej strane sa možno Alfa nejakého okoloidúceho uľútostí a vezme si ho k sebe. Najmä, keď ho v tomto adventnom čase nájde sedieť pod ihličnatým stromčekom.  

Zdroj: J.B.

Znelku seriálu Alf si určite pamätáte:

(ars, foto: J.B.)     

Páčil sa vám článok?