Na Dlhých dieloch vybudovali nové športovisko. Kedy ho otvoria pre verejnosť?

15.9.2017

Zdroj: MČ Karlova Ves

Páčil sa vám článok?

Združenie rodičov a zástupcov žiakov na ZŠ Alexandra Dubčeka (Majerníkova 62) pozýva verejnosť na oficiálne otvorenie novej športovo – cvičiacej plochy.

Plochu otvoria v stredu 20. septembra, v prípade  prípade nepriaznivého počasia o týždeň neskôr. Športovisko o výmere 170 m2 pozostáva z dvoch gymnastických prvkov pre deti vekovej skupiny od 7 až 12 rokov a troch kusov work-out prvkov pre športovcov od 15 rokov a nachádza sa v športovom areáli na Majerníkovej ulici za ZŠ Alexandra Dubčeka pri futbalovom ihrisku. Pre deti sú pripravené športové súťaže na novej ploche a mládeži či dospelým záujemcom predstavia  cvičenia na work-out prvkoch.  

„Považujeme za potrebné dať výnimočný rozmer tomuto krásnemu a ušľachtilému dielu, nakoľko ho v rámci viacerých projektov podporila Rada vlády SR v rámci projektu Spolu to dokážeme sumou 4500 eur, mestská časť Karlova Ves dotáciou na projekt Športovisko pre všetkých vo výške 2500 eur, prispeli aj občania svojimi darmi na zakúpenie zakúpenie a montáž work-out prvkov sumou 2 300 eur ako aj členovia nášho občianskeho združenia sumou 1700 eur.  Za obzvlášť jedinečné považujeme zapojenie až 70 dobrovoľníkov a to žiakov 2. stupňa ZŠ A. Dubčeka, mládeže, rodičov, športovcov a komunitných dobrovoľníkov na práce spojené s výkopmi základov, s osadením obrubníkov až po navážanie riečneho štrku. Celkovo pri budovaní športoviska odrobili viac než 700 hodín,“ píše sa v pozvánke združenia rodičov.

(ars, vizualizácia: MČ Karlova ves)

Páčil sa vám článok?