VIDEO: Pred historickou budovou SND sú v ľadových kockách uložené cenné predmety. Ako sa dajú získať?

24.8.2017

Zdroj: Facebook HC Slovan

Páčil sa vám článok?

So záujmom obzerali vo štvrtok predpoludním okoloidúci Bratislavčania, ktorí prechádzali po Hviezdoslavovom námestí popred historickú budovu SND, na obrovské ľadové kocky, v ktorých sa nachádzali vstupenky na domáce zápasy HC Slovan Bratislava v KHL, ale aj úplne nový značkový mobilný telefón. A asi si každý lámal hlavu, ako by sa k nim mohol dostať.

„Takéto akcie gerilovského typu, ktoré sme nazvali Kocky sú hodené, sa dnes konajú na viacerých miestach v Bratislave a naším hlavným zámerom je aj takýmto spôsobom upozornil verejnosť, že KHL sa už začala ako prvá hokejová súťaž v Európe a Slovan ju odštartuje domácimi zápasmi už na budúci týždeň," objasnil Bratislavským novinám marketingový riaditeľ HC Slovan Bratislava Milan Vajda. Organizátori umožnili sekať do ľadu a dostať sa k cenným predmetom v ňom uloženým dvom poslucháčom, ktorí v rádiu zodpovedali na dve jednoduché otázky týkajúce sa hokejového Slovana a jednému náhodnému okoloidúcemu.

Takto to dnes na Hviezdoslavovom námestí prebiehalo:  

Prvá akcia sa konala predpoludním na námestí pri nákupnom centre Eurovea, druhá okolo jednej hodine pred už spomínanou historickou budovou SND na Hviezdoslavovom námestí a tretia bude okolo tretej hodiny popoludní na námestí pred Zimným štadiónom Ondreja Nepelu. „Venovali sme do tejto akcie niekoľko voľných vstupeniek na úvodné zápasy Slovana ako aj permanentku v hodnote viac než 150 eur či rôzne klubové suveníry a jeden z našich reklamných partnerov pridal ako bonus ešte aj mobilný telefón, takže hádam budú s výhrami ich noví majitelia spokojní," dodal Vajda. HC Slovan Bratislava odohrá svoj prvý domáci zápas v stredu 30. augusta 2017 o 19,00 h s Dinamom Minsk.

(ars, foto: Facebook HC Slovan)    

Páčil sa vám článok?