Bratislavčana nahnevali erotické letáčiky na prednom skle auta a vymyslel prefíkanú odplatu

22.7.2017
0

Zdroj: FB Kristian Roman

Páčil sa vám článok?

Ak občas parkujete v bratislavských uličkách, najmä v Starom Meste, tak to asi poznáte aj sami. Prichádzate k svojmu motorovému vozidlu a za stieračom na prednom skle si nájdete zastrčený nejaký papier.

Zistíte, že ide o leták, ktorý je pozvánkou na návštevu niektorého z erotických salónov a pokiaľ nemáte záujem, tak ho pravdepodobne zahodíte. Alebo sa s tým môžete vysporiadať podobne, ako to urobil pán Kristián Roman...

Bývalého kandidáta na post starostu Petržalky letáky erotického klubu zo Senca, ktoré si pravidelne nachádzal za stieračom svojho auta, nahnevali natoľko, že sa rozhodol napísať na facebookovú stránku klubu takýto príspevok:

Zdroj: Facebook K.R.Z

Jeho príspevok získal v priebehu niekoľkých hodín tisícky lajkov a toľko pozitívnych reakcií, že sa správcovia stránok seneckého erotického klubu rozhodli jeho stránku zrušiť či dočasne zablokovať. O nevšednom postupe navyše začali písať aj rôzne internetové portály, čo zaskočilo aj samotného autora vtipného komentára, ktorý včera na svoj facebookový profil napísal: „Už čakám kedy mi zavolá Oprah Winfrey. Inak za posledné 3 dni som dostal viac žiadostí o priateľstvo, než za celý čas, čo mám fb. Jediný problém je, že už to začína byť celé tak otravné ako tie letáky."

(ars, foto: fb a int)

Páčil sa vám článok?