SÚŤAŽ: Vyhrajte lístky na letnú linku do Neusiedl am See

20.7.2017

Zdroj: SLOVAK LINES

Páčil sa vám článok?

(pr) Obľúbená Letná linka dopravcu Slovak Lines počas letných dní premáva pravidelne do rakúskych miest Parndorf a Neusiedl am See až do konca augusta.

Za nákupmi celosvetovo známych značiek, ale aj ku krásnym plážam dorazíte za menej ako hodinu cesty z Bratislavy.

Overený slovenský dopravca Slovak Lines počas letných prázdnin premáva trikrát denne
do oddychového rakúskeho mesta Neusiedl am See so zástavkou v nákupnom stredisku Parndorf. Letné spoje sú pre všetkých záujemcov k dispozícii každý štvrtok, piatok a sobotu, a to od 29. júna
do 2. septembra.

„Spájanie Bratislavy s atraktívnymi lokalitami Rakúska vnímame ako našu dlhodobú domácu úlohu. Preto nás teší, že popri najhustejšej sieti spojov na linke Bratislava – Viedeň prinášame opäť aj atraktívne autobusové spojenie premávajúce z autobusovej stanice Mlynské nivy k Neziderskému jazeru,“ uvádza generálny riaditeľ Slovak Lines Peter Sádovský.

Nastúpiť na autobus môžu cestujúci na Autobusovej stanici Mlynské Nivy alebo na Einsteinovej ulici v Bratislave. Odchody autobusov sú trikrát denne a to z autobusovej stanice o 8:20, 12:20 a o 15:20 hod.  Autobusy naspäť na bratislavskú stanicu prichádzajú o 11-tej, 15-tej a 19-tej hodine.

Cestovné lístky je možné zakúpiť rýchlo a jednoducho cez webovú stránku www.slovaklines.sk, priamo v pokladni na bratislavskej stanici a v sieti predajných miest Slovak Lines v Bratislave. Samozrejmosťou je nákup cestovných lístkov u vodiča autobusu pri nástupe na Letnú linku.

Nákupy a aktívny oddych

V Designer Outlet Parndorf je k dispozícií viac ako 160 predajní a niekoľko kaviarní či reštaurácií.
Po absolvovaní nákupnej „horúčky“ ponúka aktívny oddych okolie Neziderského jazera. Atmosféra dovolenky na udržiavanej pláži, množstvo vodných atrakcií, ale aj oddych si užijú všetci návštevníci bez rozdielu veku.  Jazero s mierne slanou vodou a maximálnou hĺbkou dva metre je ideálnym miestom na kúpanie. Pre aktívne využitie jazera je dostupná možnosť zapožičania vodných bicyklov, člnov alebo paddleboardov.

S nami máte možnosť vyhrať 5x2 lístky na linku Bratislava – Neusiedl am See v celkovej hodnote 100 eur. Stačí, ak správne odpoviete na našu súťažnú otázku a vyplníte formulár. Súťažná otázka znie: Koľkokrát denne premáva linka Slovak Lines počas letných prázdnin do oddychového rakúskeho mesta Neusiedl am See?

Piatim  výhercom, ktorých mená vyžrebujeme spomedzi správne odpovedajúcich, budú o spôsobe prevzatia výhry informovaní elektronickou poštou. Súťaž potrvá do 30. júla, meno výhercu zverejníme 31. júla.

Súťaž bola ukončená, vyžrebovanými výhercami spomedzi správne odpovedajúcich sú Andrea Doležalová, Daniela Blaháková, Miroslava Pizurová, Rastislav Praženica a Branislav Grman.

Gratulujeme!

Výhercov budeme kontaktovať.

Páčil sa vám článok?