VIDEO: Nahá žena sa prechádzala v centre Bratislavy

18.7.2017

Zdroj: abn

Páčil sa vám článok?

Mimoriadny rozruch vyvolala prítomnosť úplne nahej slečny, ktorá sa bosá prechádzala po rozhorúčenej dlažbe uličiek Starého Mesta.

Jeden zo zákazníkov sediacich v kaviarni na Panskej ulici obnaženú ženu nasnímal na mobilný telefón a video zavesil na internet.

Ak ste ho nevideli, tak tu je krátky záznam jej prechádzky po centre Bratislavy: 

VIDEO: Nahá žena v uliciach Bratislavy

Bratislavské noviny kontaktovali v tejto súvislosti hovorcu Mestskej polície Petra Plevu, ktorý nemal vedomosť o tom, že by niekto v uplynulých dňoch nahlásil na telefónne číslo 159 budenie verejného pohoršenia v centre Bratislavy. „Ak sa aj v minulosti vyskytli takéto prípady, tak sme ich postúpili na doriešenie štátnej polícii,“ povedal hovorca MsP.

Nejde však o úplnú novinku. Obdobná situácia sa stala minulý rok (na úvodnej fotografii). Vtedy sa v českých médiách objavila informácia, že ide o 25-ročnú českú pornoherečku prezentujúci sa pod pseodonymom Barbara Bieber. „Ďakujem všetkým za podporu. Účel bol sociálny experiment na to, aké budú reakcie okoloidúcich,“ tvrdila Barbara vo svojom vyjadrení na jednej zo sociálnych sietí.

Reakcie Bratislavčanov, ktorí sú zachytení spolu so slečnou v najnovšom videozázname, sú skutočne rôznorodé. Takmer každý si nahú dievčinu obzrel, ale muži, ktorí sedeli na terase kaviarne so svojimi priateľkami, sa to snažili urobiť čo najnenápadnejšie. Jeden z nich dokonca dá svojej partnerke okamžite pusu, aby si nemyslela, že ho holá slečna zaujala viac, než by mala. Iný jej počínanie zase označí za choré. Faktom je, že v tejto časti pešej zóny sa živé nahotinky vyskytujú akosi častejšie. Po Panskej ulici sa holá žena prešla aj v júli 2014 – akurát išlo o inú dámu a na nohách mala lodičky...

(ars, foto: abn)    

Páčil sa vám článok?