Orientácia v meste bude jednoduchšia

11.10.2016
0
Orientácia v meste bude jednoduchšia - bratislava_panorama
Páčil sa vám článok?

Bratislava Tourist Board v spolupráci s magistrátom osadila v uliciach centra mesta 24 aktualizovaných máp s popisom v dvoch jazykových mutáciách.

Klasickú ponuku propagácie Bratislavy rozšírila špeciálna edícia skladacích máp a informačno-propagačných brožúr s názvom Bratislava city guide, každý návštevník má navyše možnosť stiahnuť si vynovenú aplikáciu Bratislava city. Zmenou prešli aj veľké navigačné mapy rozmiestnené na turisticky najfrekventovanejších miestach po meste. Aktualizované infomapy výrezu mesta s označením dôležitých bodov záujmu vymenili na 24 miestach v centre a v širšom centre Bratislavy pôvodnú už nevyhovujúcu verziu. Nachádzajú sa napríklad na Kamennom námestí, Hlavnej stanici, Námestí SNP, Dunajskej ulici, pri Slovenskom rozhlase, pri hrade Devín atď.

V aktualizovanej mape sú perokresbami zvýraznené najvýznamnejšie body záujmu, vstupné brány do mesta - ako autobusová a železničná stanica, osobný prístav či letisko. Zároveň v nej návštevníci nájdu vyznačenú korunovačnú trasu, popis top atrakcií, informácie o turistickej karte Bratislava City Card a odkaz na moderný web www.visitbratislava.com a mobilnú aplikáciu BTB – „Bratislava“. Okrem centra mesta zachytáva aj mestské časti, ktoré turisti často navštevujú.

(is)

Páčil sa vám článok?