V Avione otvoria osem nových obchodov

13.10.2006
Páčil sa vám článok?

Už o niekoľko dní, 26. októbra, otvoria v novej časti nákupného centra Avion Shopping Park osem nových obchodov so svetovou módou a hračkami.

Verejnosti budú prístupné všetky vonkajšie priestory, časť podzemnej garáže a časť nových interiérov. Dostavba ako taká sa tým nekončí, na jar budúceho roku majú byť dokončené a slávnostne odovzdané aj ostatné nové obchody. Po dostavbe druhej časti Avionu sa súčasná obchodná pasáž rozšíri o 18-tisíc štvorcových metrov nových priestorov a celková plocha Avion Shopping Parku sa zvýši na 66-tisíc štvorcových metrov. Okrem toho bude pre zákazníkov k dispozícii 620 parkovacích miest v novej podzemnej parkovacej garáži, takže celkovo bude v Avione 3200 bezplatných parkovacích miest, čo predstavuje najväčšiu parkovaciu kapacitu na Slovensku.

Architektonický návrh vychádzal z najnovších poznatkov z tvorby podobných nákupných centier vo svete a je založený na spojení princípov organickej architektúry a konštruktivizmu v pôdorysnom i priestorovom usporiadaní. Exteriér zaujme nielen kombináciou hliníka, skla a fínskej borovice, ale aj kvapkovitými svetlíkmi jedinečného a architektonicky zaujímavého tvaru.

Pre zákazníkov bude najzaujímavejšie, že do marca 2007 bude v Avione otvorených 45 nových obchodov prevažne medzinárodných značiek odevov a obuvi za prijateľné ceny. V Avione tým vznikne jedinečná kombinácia svetových módnych značiek, z ktorých niektoré budú mať na Slovensku svoju premiéru - H&M, Peek&Cloppenburg, Orsay, Marks&Spencer, Pimkie, Promod, Next, S. Oliver, Sephora, Esprit, Cropp Town, Calliope, Time Out, Salamander a iné. Chýbať nebudú ani nové kaviarne.

Avion sa tak stane najväčším obchodným centrom na Slovensku s celkovou prenajímateľnou plochou 65 000 štvorcovýchmetrov.

Páčil sa vám článok?