Susedia sú proti nájomnému domu na Vážskej ulici

15.9.2013
0
Susedia sú proti nájomnému domu na vážskej ulici - vazska_ulica
Páčil sa vám článok?

V posledných Bratislavských novinách som sa dočítala, že vo Vrakuni sa budú stavať nájomné byty na Vážskej ulici. Starostka Vrakune ešte v máji zvolala diskusiu občanov z priľahlých ulíc - Čiližská, Vážska a Žitavská. Na zhromaždení sa zúčastnilo takmer 50 obyvateľov ktorí o tomto návrhu živo diskutovali a jednoznačne sa ostro postavili proti.

Nájomné byty chcú postaviť na mieste, kde stál predtým obchod, resp. občianska vybavenosť pre túto lokalitu. Budovu, kde bol predtým obchod, mestská časť predala a majiteľ tam urobil kolkáreň - bowling. Ostala tam ešte časť, na ktorej chce mesto postaviť nájomné byty. Je nehorázne, že napriek nesúhlasu občanov mesto trvá na tom, aby sa tu byty postavili. Pritom už aj teraz máme problém s parkovacími miestami v lokalite tak nabitej panelákmi.

Je smutné, ako je tu naozaj občan bezmocný. Kam sa máme obrátiť, na koho, aby naše stanovisko zobral niekto na vedomie? Ako a čo máme urobiť, aby sme tejto nezmyselnej stavbe zabránili?

Marta Olekšáková, Vrakuňa
(v mene obyvateľov domu na Čiližskej ulici 36-40)
LIST ČITATEĽA


Článok bol uverejnený v tlačenom vydaní Bratislavských novín. © 1998-2013 Nivel Plus. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ. Spravodajská licencia vyhradená.

Páčil sa vám článok?