Na dunajskej hrádzi je v lete čulý ruch

31.5.2013
0
Na dunajskej hrádzi je v lete čulý ruch - hradza_cyklisti
Páčil sa vám článok?

S nadšením som uvítala možnosť prechádzok po hrádzi v Podunajských Biskupiciach. Na hrádzi je v lete čulý ruch. Až tak, že by sa už patrilo, aby sem občas zablúdil nejaký kontrolný orgán s právom udeliť pokutu.

Na križovatke hrádze a cesty k reštaurácii Pohoda pravidelne ohrozuje chodcov pripitý chlap púšťajúci si lietadlo na diaľkové ovládanie, miestna omladina preskakuje plot do areálu škôlky, pubertiaci aj postpubertiaci sa tu prevážajú na motorkách.

Potešilo ma nainštalovanie posedenia v Dunajskej Lužné a sklamala jeho krádež. Aj keď to nevyzerá dobre, možno by sa osvedčili obyčajné betónové hranoly upravené či natreté ako míľniky, umiestnené na ležato s funkciou sedacou a meracou...

Hneď by sme tromfli starých Rimanov, ktorí len merali. Tiež by ma potešilo po trase nejaké WC, či skôr latrína. Nie som jediná, ktorej treba odskočiť si, a už to na okolí vidno...

Ľudmila Šišková, Bratislava
LIST ČITATEĽA


Článok bol uverejnený v tlačenom vydaní Bratislavských novín. © 1998-2013 Nivel Plus. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ. Spravodajská licencia vyhradená.

Páčil sa vám článok?