Stav ženy, ktorá vyskočila z okna, je stále kritický

16.10.2012
0
Páčil sa vám článok?

Stav 26-ročnej ženy, ktorá minulý utorok 9. októbra 20123 v panike vyskočila z okna svojho bytu na piatom poschodí počas požiaru na Nezábudkovej ulici, je aj po týždni kritický.

"Na živote ju naďalej ohrozuje vážne zranenie hlavy a hrudníka. Jej stav sa ani po niekoľkých dňoch nezmenil a lekári sú pri prognózach opatrní," informovala dnes hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava (UNB) Petra Stano Maťašovská.

Záchranári priviezli do nemocnice z miesta požiaru celkom šesť ľudí. Okrem mladej ženy dodnes ostávajú v nemocnici ďalší dvaja ľudia. Jeden z nich, 81-ročný muž, je hospitalizovaný na pľúcnej jednotke intenzívnej starostlivosti. Intoxikácia splodinami skomplikovala jeho doterajšie ochorenia. Vplyvom komplexnej liečby sa však jeho stav pomaly zlepšuje. "V nemocnici zostáva aj 84-ročný muž z horiaceho bytu. Jeho zdravotný stav je vzhľadom na vek a doterajšie ochorenia uspokojivý," doplnila hovorkyňa UNB.

Požiar v bytovom dome na Nezábudkovej ulici v Bratislave vypukol v jednom z bytov na prízemí. Hasiči, ktorí dostali hlásenie o 05.53 h, na miesto vyslali 20 hasičov, tri hasičské automobily, výškovú techniku a sanitku. Okolnosti požiaru vyšetruje polícia.

(TASR)

Páčil sa vám článok?