V Devínskej Novej Vsi v piatok odštartuje Jarmok Fest

13.9.2012
0
V devínskej novej vsi v piatok odštartuje jarmok fest - Jarmok fest2012
Páčil sa vám článok?

Bratislavčania sa môžu počas najbližšieho víkendu tešiť na Jarmok Fest 2012 v mestskej časti Devínska Nová Ves. Dvojdňový hudobný program odštartuje v piatok 14. septembra 2012 podvečer vystúpením rockových kapiel a skončí sa v sobotu 15. septembra ohňovou šou. Organizátori sľubujú 26 hodín skvelej zábavy, hudby a jedla.

"Je to prvý ročník. Chceme ním osloviť širokú verejnosť, hudobné žánre sú prispôsobené vekovým kategóriám," vysvetlil pre TASR organizátor Cyril Botanský.

Piatok bude v znamení rocku. Návštevníkom bude hrať od 17.00 h skupina Borra, Aragon, On The Road či Vadim Polke Blavy. Sobotný program zase odštartujú o 14.00 h mažoretky, vystúpi flamenco skupina Ťula Baťa, pop rocková Progress Entertainers či Z.B.G s funk, rock a reggae. O 20.00 h sa môžu návštevníci tešiť na ohňovú šou a večer zakončí Kabát revival.

Organizátori okrem hudobných vystúpení pripravili pre detských návštevníkov jazdu na poníkoch, maľovanie na tvár, trampolínu, šmykľavku a rôzne motivačné súťaže. "K dispozícii bude približne 30 stánkov s rozličným sortimentom. Samozrejmosťou sú klasické špeciality ako lokše, burčiak, ale aj brazílska kuchyňa," vymenoval Botanský. Žrebovať sa bude aj tombola.

(TASR)

Páčil sa vám článok?