Potrubie na Revúckej opravili, cesta je však stále rozkopaná

18.5.2012
0
Páčil sa vám článok?

V prvej polovici februára zistili obyvatelia domu na Revúckej ulici 3 priesak vody do pivničných priestorov. Nahlásili to dispečingu Bratislavskej vodárenskej spoločnosti, a.s. Prišli pracovníci dcérskej spoločnosti Infra Services, s.r.o., odstránili poruchu a odišli. Po ukončení opravy bola rozkopávka zasypaná štrkom. Za krátky čas autá ujazdili zásyp a vznikla tu priekopa.

Keď na to obyvatelia z Revúckej upozornili dispečing BVS, zásyp široký asi 1,5 metra prekryli železnou platňou. Ako nás upozornili obyvatelia z Revúckej ulice, začiatkom apríla na tej istej ulici asi o 20 metrov pribudla ďalšia rozkopávka, krátko na to aj na Páričkovej ulici a na Svätoplukovej ulici. Tie boli koncom apríla zasfaltované, rozkopávka na Revúckej 3 však nie a stále je prekrytá železnou platňou.

Zaujímalo nás, prečo vodárne doteraz komunikáciu neuviedli do pôvodného stavu. Ako sme sa dozvedeli zo spoločnosti Infra Services, s.r.o., keďže porucha vznikla vo februári, nebolo možné kvôli počasiu dokončiť povrch cesty. Navyše po oprave poruchy potrubia bol zistený prepad cesty a správca bytovky vyzval vodárov na odstránenie prepadu, pretože sa v ňom hromadila voda a autá mali problém s prejazdom. Prepad vyrovnali, položili naň oceľovú platňi a cesta bola prejazdná.

„Momentálna situácia je taká, že zástupca vlastníkov bytov na Revúckej 3 nás požiadal, aby sme výkop nezabetónovali, pretože zistili poruchu na kanalizačnej prípojke, a možno sa bude musieť kopať v jestvujúcej ryhe, ktorá je zakrytá oceľovou platňou. Takže vychádzame v ústrety vlastníkom bytov a následne po ich výzve zaradíme dokončenie betonáže do nášho harmonogramu," informovala Veronika Deckerová z Infra Services, s.r.o., Bratislava.

(brn)


Článok bol uverejnený v tlačenom vydaní Bratislavských novín. © 2012 Nivel Plus. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ. Spravodajská licencia vyhradená.

Páčil sa vám článok?