Niekde solia príliš, inde vôbec nie

7.10.2006
Páčil sa vám článok?

Chcel by som upozorniť na problém, ktorý mám každý deň pred očami, pretože chodím okolo úradu vlády na Námestí Slobody do práce.

Chodník pred ním je cez zimu permanentne presolený. Krásna stromová alej pozdĺž celej budovy je už vážne poškodená a vyslovene chradne aj vďaka takémuto „ošetrovaniu“ chodníkov. Dnes som videl ako lopatou rozhadzujú soľ a na chodníku sú hromádky, ktoré musíte obchádzať, aby ste si nezničili topánky. Tento problém je túto zimu mimoriadne vypuklý. Vari sa ešte bude dať niečo zachrániť.

Jozef Uhlík, Staré Mesto

~ ~ ~

Chcel by som touto cestou poďakovať mestskému policajtovi, ktorý mal v noci z 22. na 23. januára službu na oddelení Nové Mesto.

Po tom, čo obyvatelia Olivovej ulice na Kramároch márne čakali na odhrnutie snehu a posypanie a čo sme tento stav žiadali napraviť aj na miestnom úrade, bol to práve spomínaný policajt, ktorý do hodiny zariadil zjazdnosť cesty, ktorá sa medzičasom stala veľkou ľadovou plochou. Podľa vyjadrenia susedov túto zimu to bolo prvé ošetrenie cesty. Veríme, že okrem policajtov v budúcnosti budú schopní zjazdnosť zabezpečiť tí, ktorí sú na to určení.
P. S., Nové Mesto
LIST ČITATEĽA

Páčil sa vám článok?