Nový Lidl v Ružinove podporí miestnu školu

4.11.2011
0
Páčil sa vám článok?

Spoločnosť Lidl Slovenská republika otvorí 7. novembra 2011 už 119. predajňu na Slovensku. Predajňa na Ružinovskej ulici v Bratislave je nový typ predajne s veľkou pekárňou.

Nová predajňa sa zákazníkom otvorí o siedmej hodine ráno. Súčasťou prvého dňa predaja bude podpora základnej školy na Ostredkovej ulici 14. Spoločnosť Lidl sa rozhodla podporiť jej žiakov sumou 0,50 € z každého nákupu nad 10 €.

"Lidl ako spoločensky zodpovedná firma sa rozhodla podporiť miestnych žiakov základnej školy," povedala Jana Čupková, hovorkyňa spoločnosti Lidl, a dodala "verím, že nás príde podporiť veľké množstvo zákazníkov, aby sme spoločne prispeli k rozvoju školských a mimoškolských aktivít žiakov."

Slávnostné otvorenie 119. predajne sa uskutoční za účasti starostu mestskej časti Ružinov, riaditeľky základnej školy Ostredková a zástupcov spoločnosti Lidl. „Oceňujem, keď nová výstavba prinesie niečo navyše obyvateľom Ružinova. V iných krajinách je to bežné. Preto vítam, že deti zo základnej školy na Ostredkovej ulici získajú vďaka nákupom v predajni to, čo im pomôže," vyjadril sa starosta Ružinova Dušan Pekár.

Okrem výhodných cenových ponúk čaká na všetkých zákazníkov počas celého dňa pestrý sprievodný program: klzisko, maľovanie na tvár, súťaže a fotokútik pre malých aj veľkých. Nová predajňa prináša obyvateľom mesta okrem iného aj možnosť nakúpiť si kvalitné a vždy čerstvé potraviny za výnimočne priaznivé ceny. Moderné vybavenie predajne bude obohatené o veľkú pekáreň, nakupujúci tak budú mať k dispozícii zaručene široký sortiment čerstvého pečiva priamo v predajni.

Predajňa v bratislavskom Ružinove o rozlohe 1286 m2 ponúkne zákazníkom 100 parkovacích miest, z toho 4 vyhradené miesta pre telesne postihnutých. Svojím konceptom je prispôsobená modernej architektúre a okolitej zástavbe. V súvislosti s výstavbou predajne zrealizovala spoločnosť Lidl náhradnú výsadbu stromov a revitalizáciu zelene. Predajňa Lidl prinesie do bratislavskej mestskej časti nielen rozšírené možnosti nákupu ale aj 20 nových pracovných miest. Otvorenie predajne predchádza otvoreniu centrály Lidl Slovenská republika, ktorá sa nachádza v tesnej blízkosti novootvorenej predajne.

(ldl)

Páčil sa vám článok?