Úspešný Deň narcisov v Polus City Centre

17.9.2011
0
Páčil sa vám článok?

Polus City Center prispelo na Deň narcisov sumou vyše štvrť milióna. Čo predstavuje takmer desatinu z celého objemu financií vyzbieraných počas Dňa narcisov v Bratislave. Podľa štatistík nákupno-zábavného centra, šiesteho apríla navštívilo Polus City Center spolu 43 487 ľudí, čo bola najvyššia piatková návštevnosť centra od začiatku tohto roku.

„Polus City Center je miesto, kde sa stretávajú ľudia. Preto sme cítili povinnosť stať sa súčasťou úspešnej akcie Dna narcisov. Napokon, táto aktivita má na Slovensku už svoju históriu a je vari jedinou, ktorá si dokázala stále zachovať svoj ´čistý´ a nezištný cieľ," hovorí riaditeľka centra Petra Hándlová. Vysoká návštevnosť dokazuje, že ľudia, ktorí chodia do centra za nákupmi, zábavou a oddychom, si v tento deň dokázali prispôsobiť svoje priority a prispeli sumou na Deň narcisov. Spolu sa tak v priestoroch centra vyzbieralo 184 526,20 Sk, čo bola najvyššia vyzbieraná suma verejnej finančnej zbierky v Bratislave. Všetci ľudia, ktorí v Polus City Center pracujú (okolo 1200 ľudí), v tento deň takisto vyjadrili solidaritu s uvedeným projektom a pripli si symbolický žltý narcis. Polus bol v tento deň celý žltý...

Majitelia tohto nákupno - zábavného centra sa navyše rozhodli prispieť za každého návštevníka, ktorý v tento deň prišiel, jednou korunou a 15 haliermi. Lige proti rakovine tak predstavitelia centra odovzdali finančný príspevok vo výške 50 000 korún. „Chceme len vyjadriť presvedčenie, že myšlienka žltého narcisu bude aj naďalej kvitnúť a že si bude nachádzať stále viac a viac takých ľudí, akí v ten deň prišli aj do Polus City Center," dodáva Petra Hándlová.

Polus City Center ponúka hneď niekoľko dôvodov na návštevu. Patrí k nim kompletná ponuka predajní a vysoká kvalita nakupovania - výber z ponuky hypermarketu, deviatich prevádzok so športovým tovarom, ôsmich prevádzok s obuvou, piatich predajní s elektronikou (vrátane megastoru), 48 prevádzok s ponukou odevov pre mužov, ženy aj deti, lekárne, čistiarne. Služby poskytujú dve pobočky bánk, kľúčová služba, cestovná kancelária, zmenáreň, solárium a salón krásy. Návštevníkom je k dispozícii nová forma zábavy - bowlingové centrum a multiplex kín. Návštevu v centre spríjemní nateraz najväčšia ponuka občerstvovacích zariadení na jednom mieste v SR (štyri reštaurácie, 12 kaviarní, sedem prevádzok rýchleho občerstvenia), pestrofarebný detský kútik, v ktorom je zabezpečená starostlivosť o najmenších návštevníkov, a posedenie v príjemnom a bezpečnom prostredí alejí s lavičkami či v oddychových zónach v interiéri centra.

Niekoľko zaujímavostí o Polus City Center:

Počet obchodov v súčasnosti je 160. Najvyššia denná návštevnosť v roku 2001 zatiaľ bola v sobotu 21. 4., a to 67 282 ľudí a najvyššia týždenná návštevnosť v týždni od 16. 4. do 22. 4, keď centrum navštívilo 290 563 ľudí. Priemerná minutá finančná suma v rámci jedného pobytu v nákupno-zábavnom centre predstavuje 650 Sk na osobu. Priemerný strávený čas je 1 hodina a 45 minút.

(rcs)

Páčil sa vám článok?