Prvé a to pravé miesto pre oddych i zábavu

11.9.2011
0
Páčil sa vám článok?

Bratislavské Polus City Center od novembra uplynulého roku, keď ho otvorili, navštívilo už viac ako tri a pol milióna návštevníkov. Neutíchajúci záujem a vysoká návštevnosť tak potvrdzujú skutočnosť, že nové bratislavské centrum je atraktívnym miestom nielen pre nákup tovaru, ale aj pre zábavu.

Okrem populárneho bowlingu a moderného multikina, ponúka Polus City Center spoločenské vyžitie napríklad v prítulných kaviarničkách, z ktorých každá má už dnes svoju stálu klientelu. Za krátky čas sa stalo toto nákupno-zábavné centrum najnavštevovanejším miestom v Bratislave. Denne jeho bránami prejde priemerne 35.000 ľudí, pričom tam majú možnosť zažiť vždy niečo netradičné. Preto sa tu ponúka priestor pre rad zaujímavých sprievodných aktivít.

S úspechom a záujmom zo strany návštevníkov centra sa stretla autogramiáda hokejistov pred dlho očakávaným zápasom Východ - Západ v Poprade (tím Západ tvorili na základe hlasovania na internete Ivan Hurtaj, Brian Casey, Daniel Babka, Zdeno Cíger, Peter Fabuš a Ľubomír Kolník). Ženám bol venovaný štvrtok 8. marca, keď si v príjemnom prostredí mohli vychutnať starostlivosť vizážistov, kaderníka, manikérky a otestovať si pleť, prípadne sa poradiť o používaní rôznych vôní. Príjemným spestrením pre mnohé ženy sa v tento deň stal symbolický kvietok Iris vo farbách Polus City Center, ktorý popoludní rozdávali každej z nich.

Od 12. do 15. marca bude v hlavnej rotunde centra vystavená formula Lotus 2000 (na tomto stroji určenom na jazdu do vrchu jazdili pretekári Mika Häkkinen či Heinz Harald Frentzen). Vystavená formula má upozorniť na blížiaci sa Bratislavský slalom, ktorý sa uskutoční o týždeň neskôr na bratislavskom letisku. Ďalšou akciou bude podujatie „Voda pre zdravie a krásu", ktoré sa uskutoční pri príležitosti svetového Dňa vody 22. marca. Pre návštevníkov Polusu je pripravené zaujímavé popoludnie spojené v rôznych súvislostiach s vodou. Uskutočnia sa tu teda rôzne súťaže spojené s vodou, ukážky cvičenia a módna prehliadka. Chýbať nebudú vystúpenia hudobných skupín, o vode budú hovoriť odborníci z oblasti zdravej výživy a pitného režimu.

Posledné informácie hovoria o ďalšom rozrastaní sa tohto multifunkčného komplexu. Po dokončení 19-poschodovej administratívnej budovy Millenium Tower vyrastie zo strany od jazera Kuchajda do konca roka 2002 nová administratívna budova Millenium Tower II. S jej výstavbou by sa malo začať už v októbri tohto roku. Na 22 poschodiach poskytne 22 tisíc štvorcových metrov priestorov vysokého štandardu typu A Class. Priamym napojením na nákupno-zábavné centrum Polus City Center budú môcť zamestnanci a klienti jednotlivých firiem využívať aj všetky služby vyše 150 prevádzok a obchodov. K dispozícii budú mať aj tristomiestne, dvojpodlažné, podzemné parkovisko ktoré rozšíri súčasnú kapacitu 1700 parkovacích miest.

(rč)

Páčil sa vám článok?