Obytný súbor Jégého alej zmenšuje byty

17.8.2011
0
Páčil sa vám článok?

Developérska spoločnosť Finep sa rozhodla urobiť niekoľko zmien v pripravovanej 3. etape svojho bratislavského rezidenčného projektu Jégého alej. Spoločnosť sa rozhodla zmeniť dispozície niektorých bytov.

"Zmena činnosti je vypracovaná na základe pokynu investora, ktorý vzhľadom na situáciu na rezidenčnom trhu prehodnotil svoj pôvodný zámer," uvádza sa v zmene zámeru, ktorý na svojej internetovej stránke uverejnila Slovenská agentúra životného prostredia. Podoba 4. etapy ostáva bezo zmeny.

V pripravovanom 14-podlažnom objekte D by malo byť po novom viac 1-izbových bytov na úkor 3-izbových a 4-izbových bytových jednotiek. Oproti poslednému zámeru sa tak ich počet v 3. fáze projektu zvýši zo 176 na 213. Počet bytov v 4. etape ostáva nezmenený na úrovni 172 jednotiek.

Súčasne dôjde k úprave nebytových priestorov a parkovania na 1. nadzemnom podlaží, pričom zmena skladby bytov si vyžiada aj nové architektonické riešenie fasády. Počet garážových státí narastie v rámci oboch etáp z 281 na 286. Počet parkovacích miest sa celkovo nezmení.

(TASR)

Páčil sa vám článok?