Vianočné trhy budú tento rok aj v Eurovei

29.11.2010
0
Páčil sa vám článok?

Atmosféru Vianoc v hlavnom meste dotvoria tento rok aj vianočné trhy v mestskej štvrti Eurovea. Pre agentúru SITA to uviedla marketingová manažérka Eurovea Galleria Kristína Naňová.

Spolu 40 stánkov na námestí v Eurovei ponúkne od stredy 1. decembra až do piatku 31. decembra tradície aj exotiku. V 20 stánkoch nájdu obyvatelia a návštevníci Bratislavy okrem typických slovenských vianočných špecialít aj netradičné jedlá. Popri kapustnici, lokšiach, klobásach, punči, víne či medovine budú môcť návštevníci ochutnať aj netradičné delikatesy, ako sú vianočné ustrice so šampanským, grilované krevety, morské ryby alebo známe španielske šunky jamon a chorrizo či syry manchego.

Návštevníci si na Vianočných trhoch v Eurovei môžu vybrať aj z ponuky ručne vyrábaných dizajnérskych šperkov a detských hračiek, kolekcie tričiek s potlačou BratisLOVE balených v zaváraninových fľašiach od výtvarníčky Niny Weisslechner a mnoho ďalších originálnych výrobkov.

O zábavu na vianočných trhoch sa až do Vianoc niekoľkokrát do týždňa postarajú viaceré slovenské hudobné a tanečné skupiny. Na svoje si prídu aj milovníci športu. Na námestí v Eurovei vznikne na ploche 15 x 25 metrov klzisko so skutočným ľadom, ktorého otvorenie pre širokú verejnosť závisí od počasia.

(sita)

Páčil sa vám článok?