Turista zastavil a fotografoval neporiadok

22.4.2010
0
Páčil sa vám článok?

Čoraz častejšie čítam príspevky o neporiadku na jednotlivých verejných priestranstvách. Rada by som k tomu prispela aj ja jedným poznatkom.

V priestore od zastávky autobusu č. 39 Ivanská cesta a Súhvezdná medzi veľmi vyťaženou cestnou komunikáciou a železnicou je územie, ktoré zrejme nikomu nepatrí, a tak sa na ňom hromadia odpadky všetkého druhu, akoby to bola skládka odpadu. Okrem nekonečného neporiadku sú zanedbané aj zastávky, ktoré si zrejme pamätajú aj začiatok zavedenia autobusu č. 39. Nedávno som videla, ako pri zastávke zastavilo zahraničné auto a jeho pasažier si fotografoval neporiadok v uvedenom priestore. Môžem vás uistiť, že mi to bolo veľmi trápne.

V parčíku, ktorý je smerom k Budúcnosti, sa pritom stretávajú bezdomovci a rôzne indivíduá, ktoré zrejme nemajú čo robiť a tak otravujú popíjaním alkoholu a hlukom ostatných obyvateľov Ostredkov. Nie je mi jasné, prečo kompetentné orgány nezainteresujú tieto osoby na občasné upratanie tohto priestoru, resp. prečo bratislavský dopravný podnik udržiava zastávky bližšie k centru a na okrajové štvrte nedbá.

Jitka Muravská, Bratislava
LIST ČITATEĽA
Páčil sa vám článok?