V máji budú na Hrade variť známe kuchyne

24.3.2010
0
Páčil sa vám článok?

Bratislavský hrad bude od 21. do 23. mája 2010 hostiť zaujímavé podujatie - SLOVAK FOOD FESTIVAL. Jeho organizátori plánujú pre všetkých milovníkov kulinárskych špecialít možnosť ochutnať to najlepšie, čo ponúkajú známe reštaurácie z celého Slovenska.

Predstavia sa kuchyne z Thajska, Japonska, Francúzska, Stredomoria, ale aj česká či pravá slovenská kuchyňa. Podujatie sa uskutoční v štyroch zónach. V prvej - Reštaurácie - sa predstavia najlepšie reštaurácie nielen z Bratislavy, ale z celého Slovenska. Druhá zóna - Výrobcovia - bude prehliadkou vinárov, výrobcov syrov, pekárov, pralinkárov, organizátori majú záujem aj o malý pivovar. V tretej zóne - Odborná verejnosť - sa vytvorí priestor na odbornú diskusiu, živé varenie, najnovšie novinky v technológiách... Štvrtá zóna - Varenie - ponúkne pre návštevníkov varenie naživo za účasti šéfkuchárov, Gourmet klub - grilovanie, ryby, barmanskú šou...

Program podujatia sa začne v piatok 21. mája o 12.00 h, ukončí sa v nedeľu 23. mája o 20.00 h.

(brn)

Páčil sa vám článok?