Obyvatelia Ružinova môžu využiť Zelenú linku

17.3.2010
0
Páčil sa vám článok?

Ružinov zriadil pre svojich obyvateľov, ktorým záleží na životnom prostredí, Zelenú linku Ružinova, informoval hovorca mestskej časti Maroš Smolec. Občania môžu svoje postrehy týkajúce sa skvalitňovania životného prostredia v Ružinove volať na telefónne číslo 02/482 84 666 alebo písať na e-mailovú adresu cistota@ruzinov.sk.

Občania môžu volať 24 hodín denne. V prípade neprítomnosti alebo po pracovnej dobe, v dňoch pracovného voľna a pokoja a cez sviatky môžu zanechať odkaz so spätným telefónnym číslom, aby ich poverený pracovník mohol kontaktovať a po dohovore sa aj osobne stretnúť a bezodkladne riešiť daný problém.

"Službu sme zriadili pre tých, ktorí sú uvedomelí a nie je im ľahostajné prostredie, v ktorom žijeme, aby vedeli byť nápomocní pri riešení tohto závažného problému. Preto budeme vďační za každý podnet, týkajúci sa napríklad vzniku nových neriadených skládok, čistoty našich komunikácií a verejných priestranstiev, chýbajúcich poklopov, dažďových vpustí, voľne pohodeného bioodpadu a podobne," uviedol starosta Ružinova Slavomír Drozd.

(sita)

Páčil sa vám článok?