Polus City Center obliekli do vianočných šiat

21.2.2010
0
Páčil sa vám článok?

Tretí novembrový víkend prinesie do Polus City Center nové zážitky pre malých i veľkých. Návštevníci tohto nákupno-zábavného centra si budú môcť v piatok zahrať novú hru Milionár, pre najmenších a ich rodičov je vyhradené sobotné popoludnie. Nedeľný program je zasa určený pre všetkých milovníkov pizze. Popri kúpe darčekov bude teda priestor aj na zábavu.

Piatok 16. novembra bude v Polus City Center vyhradený zábave a vzdelávaniu. V hlavnej rotunde sa uskutoční moderované popoludnie. Pri príležitosti uvedenia na trh novej stolovej hry Milionár bude návštevníkov centra zabávať moderátor Richard Vrablec. Súčasťou programu bude možnosť zahrať si v piatich päťčlenných tímoch obdobu populárnej televíznej hry a otestovať si tak svoje vedomosti.

Dodávame, že stolná hra Milionár sa objavila na pultoch predajní práve v týchto dňoch. Na rozdiel od jej pôvodnej televíznej podoby, kde súťažiaci musia počkať, až na nich príde rad, v stolnej hre Milionár odpovedajú skryto s pomocou kartičiek všetci naraz. Postupne sú vyraďovaní tí, ktorí nesprávne odpovedia. Víťazi zo súťaže v Polus City Center síce nevyhrajú milión alebo ako v televízii päť miliónov, odmenou im však bude novučičká stolná hra Milionár, ktorá si isto nájde miesto pod vianočnými stromčekmi v mnohých slovenských rodinách.

Pri súťažiach ešte zostaneme. Žrebovanie víťaza spotrebiteľskej súťaže firmy Huggies o dovolenku snov bude súčasťou ďalšieho moderovaného popoludnia v Polus City Center. Akcia sa uskutoční v sobotu 17. novembra a pre deti firma Huggies (obľúbená značka detských jednorazových plienok) pripravila rôzne interaktívne činnosti, ktoré by mali napomôcť rozvíjanie ich tvorivosti. Popoludnie s plienkami Huggies sa začne o 14.00 h v hlavnej rotunde. Vítané sú deti, ktoré napríklad rady kreslia, ako aj ich rodičia.

Pizza show čaká na návštevníkov obchodno-zábavného centra v nedeľu 18. novembra. Predchádzať bude Majstrovstvám Slovenska v pečení pizze, ktoré sa uskutočnia hneď na druhý deň v bratislavskej Inchebe a sú určené pre profesionálne tímy súťažiacich. Na moderovanom zábavnom programe sa zúčastní aj Miss Slovensko. Očakávaní sú všetci tí, ktorí majú radi dobru náladu a nemusia byť pritom milovníkmi tohto výborného talianskeho jedla.

Polus City Center sa od novembra prezlieklo do vianočných šiat. Ligotajúca sa výzdoba spríjemňuje atmosféru centra a zároveň upozorňuje na to, že sviatky pokoja a mieru už onedlho prídu. Avšak aj počas zháňania a nakupovania vianočných darčekov sa ráta chvíľa oddychu a zábavy. Nákupno-zábavné centrum na Vajnorskej ulici núka spotrebiteľom oboje - dobrý výber v 160 predajniach (so širokým sortimentom tovaru od potravín cez odevy, obuv na rôzne príležitosti i šport, módne doplnky, elektroniku, darčekové predmety, mobilné telefóny) i zábavu (bowling, multikino, zábavné moderované programy pre návštevníkov). K tomu treba prirátať aj detský kútik, niekoľko kaviarní, reštaurácií a prevádzok rýchleho stravovania.

(rč)

Páčil sa vám článok?