Vianočné trhy budú prvý raz aj na Kolibe

3.12.2009
0
Páčil sa vám článok?

Obľúbené miesto výletov a prechádzok na Kolibe bude tento rok miestom premiérového ročníka Vianočných trhov na Kolibe. Trhy budú v priestoroch Lanového centra.

Otvorenie trhov je naplánované na 12. decembra o 12.00 h. Počas ďalších dní budú otvorené každý pracovný deň od 14.00 do 22.00 h a počas víkendov od 11.00 do 22.00 h. Trhy sa skončia 23. decembra 2009.

Návštevníci Vianočných trhov na Kolibe môžu ochutnať množstvo tradičných aj netradičných jedál a horúcich nápojov s posedením v krytom stane. Okrem jedla, trhy ponúknu aj stánky s drobnými darčekmi, dekoráciami a výrobkami tradičných remesiel.

Počas víkendov bude akciu dopĺňať program ľudových tradícií, stavba perníkovej chalúpky so živou ježibabou, karneval príšer, detské umelecké vystúpenia, netradičné atrakcie, ako aj tvorivé dielne. Počas trvania trhov bude oficiálny pokus o prekonanie slovenského rekordu najväčšej stavby z perníku.

Organizátori pripravujú na Luciu čarodejnícky deň plný zábavy. Na Kolibe ožijú čarodejnice, bosorky a príšery všetkého druhu na verejnom karnevale pod holým nebom.

(rob)
Páčil sa vám článok?