Pláž na Tyršovom nábreží je zatvorená

26.6.2009
0
Páčil sa vám článok?

Mestská Magio pláž na Tyršovom nábreží v bratislavskej Petržalke je pre neustále sa zvyšujúcu hladinu Dunaja v hlavnom meste pre verejnosť uzatvorená.

"S obnovou prevádzky Magio pláže začneme po zrušení druhého stupňa povodňovej aktivity a keď nebude hroziť nebezpečenstvo. Riadime sa pokynmi v protipovodňovom pláne," povedal konateľ spoločnosti Institute of Promotion, s.r.o. Michal Svarinský.

Pláž zatiaľ zatopená nie je, bráni tomu aj bariéra z vriec s pieskom. Menšie priesaky vody sú zároveň čo najskôr likvidované. Výška doterajších škôd zatiaľ vyčíslená nebola. "Urobíme tak, keď voda opadne," dodal Svarinský.

Magio pláž ponúka viac ako 300 ležadiel, sedenie v tieni stromov nájdu návštevníci čitárne, osvieženie ponúka Magio bar. Novinkou je VIP zóna baru s obsluhou a možnosťou rezervácie pre rôzne akcie. Pre návštevníkov je pripravený večerný program i športové turnaje priamo na pláži.

Na svoje si prídu aj priaznivci filmu a televízie, samozrejmosťou je bezplatné wi-fi pripojenie prostredníctvom internetu. Návštevníkom pláže sú k dispozícii dve ihriská na plážový volejbal, jedno ihrisko na plážový futbal. Novinkou je plážová hádzaná, nechýba stolný tenis, minifutbal, ruské kolky, priestory pre petang, bedminton, frisbee a detská trampolína. Verejnosť môže pláž využívať denne od 09:00 do 22:00 zdarma. Otvorená bude do 1. septembra.

(sita)

Páčil sa vám článok?