Otvorili zrekonštruovaný Hotel Divoká voda

22.6.2008
0
Páčil sa vám článok?

V bývalom areáli umelých kanálov vodných športov v Bratislave-Čunove otvorili zrekonštruovaný Hotel Divoká voda. Hotel je pritom súčasťou pripravovaného projektu športovo-relaxačného areálu Danubia Park.

Uviedla to projektová manažérka spoločnosti Danubia Invest Katarína Bednárová. "Výstavba hotela bola ukončená v roku 2004. Od tohto roku nebol hotel uvedený do prevádzky. Cieľom rekonštrukcie bolo zmodernizovať zastarané technologické zariadenie hotela, realizovanie interiéru hotela podľa európskych štandardov," vysvetlila Bednárová. Podľa nej, nový hotel privítal najmä Slovenský zväz vodného slalomu na divokej vode.

"Rekonštrukciu vnímam pozitívne, pretože športový komplex začína byť na úrovni. Okrem tréningových podmienok sa tým zlepšuje aj imidž vodného slalomu,“ konštatovala Jana Dukátová, majsterka sveta vo vodnom slalome.

Trojpodlažný trojhviezdičkový hotel má 56 lôžok, reštauráciu, kongresové miestnosti a detský kútik. V budúcnosti by malo pribudnúť wellness centrum. Ponuku služieb dopĺňa Areál Divoká voda s možnosťou raftingu, prenájmom kanoe a paintballom.

"Všetky služby vytvárajú z Hotela a Areálu Divoká voda ideálne miesto pre teambuilding, aktívne trávenie voľného času a odpočinok. Hotel je určený nielen športovcom počas pretekov a tréningov, ale aj účastníkom výjazdových porád, menších seminárov a všetkým, ktorí si chcú odpočinúť a zažiť niečo nové," povedala Bednárová.

S rekonštrukciou hotela sa začalo v marci tohto roka, v súčasnosti sa ešte upravuje okolie. Na financovanie rekonštrukcie boli použité aj zdroje z fondov Európskej únie a štátneho rozpočtu vo výške takmer 6,5 milióna korún. Bližšie informácie sú k dispozícii na internetovej stránke www.divokavoda.sk.

(sita)

Páčil sa vám článok?