Nedeľa v Avion Shopping Parku v znamení Dňa detí

26.5.2008
0
Páčil sa vám článok?

Prvá júnová nedeľa sa bude v Avion Shopping Parku niesť v znamení osláv Dňa detí. Pre deti budú pripravené rôzne zábavné atrakcie, súťaže i tanečné vystúpenie.

Silným zážitkom budú malé levíčatá a „adrenalínové“ atrakcie vhodné aj pre tých najmenších. O spoločnú radosť sa podelia aj deti zo štyroch detských domovov.

Deň detí sa pred nákupným centrom Avion začne v nedeľu, 1. Júna 2008. Avion Shopping Park na tento deň pripravil pre deti „adrenalínovú“ open-air akciu, ktorú si budú môcť vychutnať aj tí odvážnejší. „Deti budú mať možnosť výberu z rôznych atrakcií: živé levíčatá, kolotoče, nafukovacie atrakcie, adrenalínové atrakcie, ale sú pre ne pripravené aj zaujímavé súťaže a  veľmi obľúbené maľovanie na tváričky“, uviedla riaditeľka Avion Shopping Parku, Barbora Kostrecová.

Program odštartuje o 13. hodine známy moderátor a herec Igor Adamec. Deti sa budú môcť tešiť na Street Dance Academy Laciho Strika, exhibíciu skateboardistov, BMX exhibíciu, zábavné atrakcie - šmykľavky, skákací hrad, gumo-beh, sucho zipsovú stenu i kolotoč. Najzaujímavejšou atrakciou pre deti budú živé levíčatká, s ktorými sa budú môcť vyfotografovať. Sprievodný program bude pozostávať zo zaujímavých súťaží, maľovaní na tváre, ale aj maľovanie henou. O osvieženie sa postará partner podujatia Coca-Cola Beverages Slovakia, s.r.o. Podujatie bude pokračovať až do popoludňajších hodín.

(brn)

Páčil sa vám článok?