Do vežiaku pri trhu sa vracia mäsiarstvo

16.4.2008
0
Páčil sa vám článok?

Známe a takmer rok opustené mäsiarstvo vo výškovom obytnom dome oproti trhovisku na Miletičovej ulici sa do 1. mája vráti svojmu pôvodnému určeniu.

Informovali nás o tom vlastníci priestorov, ktorí zariadenie so špičkovou chladiarenskou výbavou a takmer osemdesiatimi štvorcovými metrami predajnej plochy prenajali mäsiarskemu kombinátu, v Bratislave mimoriadne obľúbenému. Nie je vylúčené, že predajňa bude rozčlenená na dva sektory, v jednom by sa predávali údeniny a čerstvé nebalíčkované výsekové mäso, v druhom mliečne výrobky a syry zo stredného Slovenska.

V týchto dňoch remeselníci dokončujú fasádu a priečelie obchodu a pripravuje sa vybavenie interiéru. Dátum otvorenia nie je pevne stanovený, nájomca sa snaží čo najviac skrátiť čas dodávky remeselníckych prác.

Mäsiarstvo v tejto lokalite verejnosti veľmi chýbalo - klientela trhu najmä pred víkendmi pozostáva v značnej miere zo starších osamelých ľudí, ktorí nakupujú mäso a mäsové výrobky v menších množstvách, čomu vyhovuje práve takýto typ predajne.

(gub)

Páčil sa vám článok?