Forum otvorili pod názvom Crowne Plaza

3.10.2006
Páčil sa vám článok?

Bývalý hotel Forum po rozsiahlej rekonštrukcii otvorili prvého augusta pod novým názvom Crowne Plaza. Počas rekonštrukcie, ktorá začala vlani v októbri, museli meniť a obnoviť takmer všetky priestory a zariadenia v budove.

Rekonštrukcia stála približne 700 miliónov korún. Objekt hotela sa z architektonického hľadiska pri nej nezmenil, jeho vonkajší vzhľad ostal zachovaný, podstatné zmeny nastali v interiéri. Ubytovacia časť (apartmány, izby a club lounge) prešla totálnou rekonštrukciou, zmeny nastali aj v pôvodnej administratívnej časti a v zázemí. Vedenie hotela očakáva návratnosť investície do šiestich až ôsmich rokov. Podľa hlavného manažéra hotela Toma J. Bauera chcú v priebehu šiestich rokov, v rámci medzinárodnej siete Crowne Plaza, zriadiť na Slovensku ešte dva alebo tri hotely.

Crowne Plaza v Bratislave má po rekonštrukcii 223 izieb, vrátane 14 apartmánov a 14 konferenčných miestností na ploche väčšej ako 1200 štvorcových metrov. Podľa riaditeľky marketingového oddelenia hotela Sandry Schreibmaierovej sa chcú zamerať najmä na ubytovávanie obchodníkov zo zahraničia a usporadúvanie firemných prezentácií a rokovaní. Ako dodala, v zahraničí plánujú propagovať nielen hotel, ale aj Bratislavu ako turistickú destináciu a miesto pre obchodovanie.

Páčil sa vám článok?