FOTO: Pre dopravnú nehodu je uzavretá diaľnica D2 za Malackami

9.5.2021

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

V dôsledku vážnej dopravnej nehody, ktorá sa stala na diaľnici D2 za Malackami smerom do Českej republiky, je v mieste nehody premávka obojsmerne uzavretá.

Po odlete záchranného vrtuľníka bude diaľnica uzavretá len v smere do Česka. Bratislavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti, kde zverejnila aj fotografie havarovaných vozidiel. 

Pri nehode došlo k zrážke osobného motorového vozidla a diaľničnej patroly, pričom vodič osobného automobilu zostal po náraze zakliesnený vo vozidle," spresnila Katarína Križanová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ). Dodala, že hasiči vyslobodili zakliesnenú osobu z vozidla a následne ju odovzdali do opatery lekárov. Na havarovaných vozidlách vykonali protipožiarne opatrenia.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

"Policajti momentálne zasahujú na diaľnici D2 v smere do Českej republiky, a to konkrétne v úseku medzi križovatkou Malacky a križovatkou Kúty (23 km). V dôsledku vážnej dopravnej nehody a v súčasnosti aj z dôvodu pristátia záchranného vrtuľníka na mieste dopravnej nehody je premávka na cestnej komunikácii obojsmerne uzavretá. Pri následnej dokumentácii dopravnej nehody bude cesta uzavretá v smere do Českej republiky. Zároveň Vás informujeme, že odklon dopravy bude realizovaný cez mesto Malacky," uvádza Polícia z Bratislavského kraja na sociálnej sieti. 
Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

​Krajský dopravný inšpektorát v Bratislave vyzýva všetkých vodičov, ak je to možné, aby sa tomuto úseku úplne vyhli alebo zvýšili opatrnosť pri prejazde týmto úsekom. 

Diaľnica D2 bola po dopravnej nehode pri Malackách okolo siedmej hodiny večer opäť sprejazdnená. V smere do Bratislavy bez obmedzení, v opačnom smere je prejazdný jeden jazdný pruh. Bratislavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

(ars)

Páčil sa vám článok?