Na Pasienkoch futbalový šláger Inter - 1. FC

26.1.2007
0
Páčil sa vám článok?

Futbaloví fanúšikovia v Bratislave si koncom marca a začiatkom apríla prídu na svoje. Už 30. marca si v Dúbravke môžu pozrieť našu reprezentáciu do 21 rokov, ktorá v dôležitom stretnutí kvalifikácie majstrovstiev Európy privíta Maďarsko.

S rovnakým súperom, ale na Tehelnom poli, sa stretne o deň neskôr aj áčko (o zápase píšeme na inom mieste) a futbalový minikalendár uzavrie ligový šláger na Pasienkoch Inter - 1. FC Košice.

Ako prví sa teda predstavia zverenci Dušana Radolského. Ústrednými postavami tímu do 21 rokov sú traja interisti Greško, Czinege, Babnič, svoje miesto v základnej zostave však na jeseň mal aj Petržalčan Zárecký, brankárovi Muchovi robí náhradníka ďalší interista Bartalský a pre zápasy s Rumunskom a Maďarskom ráta Dušan Radolský aj so slovanistom Sedlákom. ,,Presadil sa v nabitom kádri Slovana, čo znamená určitú kvalitu,” pochvaľoval si náš kormidelník.

Pre úplnosť dodávame aj nomináciu „áčka“, ktorému môžete držať palce o deň neskôr na Tehelnom poli, a Maďarska: König (Slovan), Susko (Trnava) - Zeman (Arnheim), Varga (Slovan), Dzúrik (1. FC), Karhan (Trnava), Šuchančok, Kratochvíl (Inter) - Tomaschek, Hrnčár (obaja Slovan), Labant (Slavia Praha), Zátek (1. FC), Ujlaky, Bališ (obaja Trnava), Németh (Inter), Dubovský (Oviedo) - Slicho (obaja 1. FC), Majoroš (Slovan), Fabuš (Trenčín), Pinte (Inter). Náhradníci: Seman (1. FC), Timko (Slovan), Špilár (1. FC), Valachovič, Konečný, Horvatovič (všetci Trenčín), Valkučák (Prešov). Pre zranenia však vypadli Ujlaky s Némethom.

Maďarsko: brankári - Király (Hertha BSC Berlín), Babos (MTK Budapešť), obrancovia: Korsos, Lakos (obaja ETO Györ), Féher, Szekeres (obaja Újpest), Sebök (Bristol City), Hrutka (1.FC Kaiserslautern), Matyus (Ferencváros), Szamosi (MTK Budapešť), stredopoliari: Pisont (Eintracht Frankfurt), Halmai, Béla Illés, Madar (všetci MTK Budapešť), Dardai (Hertha BSC Berlín), Somogyi (ETO Györ), útočníci: Sebök (ZTE Zalaegerszeg), Dombi (Debrecen), Féher (Porto), Sztipanovics (NK Rijeka), Tóth (Újpest), Hamar (Beitar Jeruzalem).

Michal Minďáš

Páčil sa vám článok?