Futbalové sťahovanie

13.12.2006
0
Páčil sa vám článok?

Hoci zima iba klope na dvere, niektoré kluby našej Mars superligy už majú časť dovolenky za sebou. V pondelok napríklad začal s prípravou na jarnú časť majster z Pasienkov, okolo ktorého je v posledných dňoch a týždňoch až podozrivé ticho…

Oveľa rušnejšie je však v zostávajúcich dvoch bratislavských kluboch. V Petržalke sa už nahlas rozpráva o tom, že by bolo hriechom nevyužiť dobré jarné postavenie na útok do Európy.

Káder pravdepodobne posilní „stratený“ syn Kusalík, ďalšie dva avizované príchody Czinegeho (Inter) a Ďuriša (Trenčín) zrejme zostanú len v oblasti želaní. Naopak, menší šum zaznel pri mene trénera Dušana Galisa, o ktorého vraj prejavila záujem pražská Slavia.

„Zošívaní“ však nakoniec oslovili Miroslava Beránka a odchod Dušana Galisa do Prahy stovežatej sa teda (zatiaľ) nekoná. Veľa nového nie je ani na Tehelnom poli. V čase našej uzávierky sa o novom trénerovi stále iba rozprávalo, posilou by mal byť Sninský, bývalý hráč Humenného, ktorý posledné mesiace vysedával na lavičke Drnovíc...

Spomína sa aj Susko, toho pre zmenu trápilo zranenie, keď sa však vyliečil, mal svoje miesto tiež iba na lavičke Baníka Ostrava. Naopak, s belasým dresom sa pravdepodobne rozlúči Noro Hrnčár, ktorý chce o majstrovský titul zabojovať v zeleno-žltých farbách Žiliny!

(mm)

Páčil sa vám článok?