Na kúpalisko Matadorka sa dnes ani zajtra nedostanete - využili zhoršené počasie na sanitárne dni

1.7.2021

Zdroj: FB Letné kúpalisko Matadorka

Páčil sa vám článok?

Letné kúpalisko Matadorka na území mestskej časti Bratislava - Petržalka sprístupnili v tejto sezóne pre verejnosť o pár dní neskôr ako mestské kúpaliská patriace pod STaRZ (Správu telovýchovných a rekreačných zariadení), teda konkrétne v sobotu 19. júna. Neprešli teda ešte ani dva týždne, odkedy Matadorka otvorila svoje brány a už ich majú aj zatvorené. Pre zhoršené počasie tu boli na štvrtok a piatok vyhlásené sanitárne dni...

"Kúpalisko je v dňoch 1. až 2.júla 2021 zatvorené z dôvode zhoršeného počasia, ktoré využívame na sanitáciu bazénov, dezinfekciu a čistenie priestorov kúpaliska. V sobote je kúpalisko opäť otvorené. Ďakujeme," oznámili prevádzkovatelia letného kúpaliska Matadorka prostredníctvom svojej facebookovej stránky. 

"Ja som to vedela, týmto ma vždy tak naštvete. Raz sa tam človek teší, že tam nebude natrepaných milión ľudí a dá sa normálne plávať, ale toto je folklór Matadorky zavierať vždy, keď je len trošku horšie počasie. A niekedy ani nie je horšie, len proste fúka, ale dá sa na to vyhovoriť," vyjadrila svoju nespokojnosť v diskusii na FB jedna z návštevníčok inak veľmi obľúbeného kúpaliska.

Zdroj: FB Letné kúpalisko Matadorka

Na Matadorke je celkom populárne aj ranné plávanie v čase od 7.00 do 8.30 hod., ktoré je pre držiteľov Multisport-Karty zadarmo, inak za poplatok 3,50 €. Inak je kúpalisko otvorené v tradičných hodinách od 10,00 h. do 19,00 h. Celodenné vstupné tu stojí 6 eur pre dospelú osobu a 3,50 € pre deti od 3 do 15 rokov. Po 16-tej hodine zaplatia dospelí návštevníci za vstup 4 eurá a deti 3 eurá.

(ars)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie