Víkend na Pasienkoch patrí akvabelám

13.12.2006
0
Páčil sa vám článok?

Po úspešnom vystúpení na medzinárodných majstrovstvách Česka v Prahe, kde juniorky Slávie STU zvíťazili medzi jednotlivkyňami, pármi i v tímoch, sa najlepšie slovenské juniorky predstavia aj v Bratislave.

Počas najbližšieho víkendu (17.-18. novembra) sa v krytej plavárni na Pasienkoch uskutoční 14. ročník Slovakia synchro 2001. Na podujatí sa predstaví 156 pretekárok zo sedemnástich klubov a zo siedmich krajín (Slovensko, Maďarsko, Poľsko, Rakúsko, Nemecko, Belgicko a Česko).

Slovenské synchro budú reprezentovať majsterky republiky a účastníčky majstrovstiev Európy v Charkove a majstrovstiev sveta v Seattle Mária Dzureková (v sóle) a Lucia Habová s Máriou Spišekovou (v pároch) - všetky tri dievčatá sú členkami Slávie STU.

Okrem pretekárok z tohto oddielu sa na Pasienkoch predstavia aj akvabely zo zostávajúcich dvoch bratislavských klubov - Iuventa a ŠK Synchro. Sobotňajší program sa začína o 14.30 h kvalifikáciou párov a o 18.30 h vyvrcholí finále tímov, nedeľňajší otvorí kvalifikácia sólistiek (9. h), popoludní o 14.30 h príde na rad finále sólistiek, o 16.30 h finále párov.

(mm)

Páčil sa vám článok?