VIDEO: Futbalisti ŠK Slovan odohrajú na sústredení v Turecku štyri zápasy a vy ich môžete vidieť v priamom prenose

26.1.2021

Zdroj: TASR - Jakub Kotian

Páčil sa vám článok?

Úradujúci futbaloví majstri Slovenska - hráči ŠK Slovan Bratislava odleteli počas zimnej ligovej prestávky na sústredenie do Turecka, kde okrem tréningov absolvujú aj štyri prípravné zápasy so zaujímavými súpermi. Dobrou správou pre fanúšikov belasých je to, že ich môžu pozerať v priamych prenosoch prostredníctvom internetového kanála Slovan TV. Prvý je na programe už dnes!

Slovanisti odcestovali do tureckého Beleku na herné sústredenie už v nedeľu a celkovo by mali stráviť v zahraničí necelé dva týždne. Počas tohto obdobia odohrajú štyri prípravné zápasy, keď sa postupne stretnú so srbským FK Novi Pazar, ruským Dinamom Moskva, ukrajinským Šachtarom Doneck a gruzínskym Dinamo Batumi. Všetky zápasy klub úradujúceho majstra SR ponúkne svojim fanúšikom v priamych prenosoch prostredníctvom Slovan TV. Prvý sa začína už dnes, teda v utorok 26. januára o 14:00 priamym prenosom zo zápasu s FK Novi Pazar.

"Priame prenosy odvysielame v štandarde na dve kamery s opakovanými zábermi a ak to technické možnosti na mieste umožnia, aj s jednou novinkou oproti minulým rokom. Prajeme vám príjemné sledovanie a veríme, že sledovaním prenosov podporíte belasých aj na diaľku do Turecka," uvádza sa na oficiálnej stránke ŠK Slovan Bratislava, kde nájdete aj Youtube kanál, prostredníctvom ktorého môžete prípravné zápasy sledovať. 

Belasí na sústredení v Turecku zaspievali pesničku Happy Birthday svojmu spoluhráčovi Filipovi Lichému, ktorý včera oslávil 20. narodeniny: 

Program prípravných zápasov: 

26. januára o 14:00: FK Novi Pazar (Srbsko) – ŠK Slovan - pozrieť si ho môžete tu:

30. januára: Dinamo Moskva (Rusko) – ŠK Slovan

3. februára: Šachtar Doneck (Ukrajina) – ŠK Slovan

6. februára: FC Dinamo Batumi (Gruzínsko) – ŠK Slovan

(ars)

Páčil sa vám článok?