VIDEO: Na Adlerke sprístupnili tri nové ihriská

4.9.2020
0

Zdroj: FB Juraj Káčer

Páčil sa vám článok?

V areáli Strednej priemyselnej školy elektrotechnickej Karola Adlera v Dúbravke včera symbolicky prestrihli pásku pri otvorení troch ihrísk. Bratislavský samosprávny kraj tu postavil futbalové, multifunkčné a tenisové ihriská, čo bolo jednou z priorít poslancov BSK za Dúbravku (J. Štekláč, M. Zaťovič, J. Káčer) ako ak predsedu BSK Juraja Drobu, ktorí sa otvorenia ihrísk aj zúčastnili.

Podľa zámerov BSK by malo ísť o prvý krok k revitalizácii školského dvora a budú hľadať zdroje na jej pokračovanie. Ide o jeden z najväčších športových areálov v rámci školských dvorov v Bratislavskom kraji.

Tender na vybudovanie areálu za 356-tisíc eur vyhlásil BSK ešte v máji minulého roka. Areál, ktorý sa skladá z futbalového, multifunkčného a tenisového ihriska, bude doobeda slúžiť študentom priemyslovky i žiakom neďalekej základnej školy (Pri kríži) školy, popoludní zas širokej verejnosti.

FOTOGALÉRIA:

​Ihriská sú vybavené umelým osvetlením, futbalové má povrch z umelej trávy, tenisové z umelého akrylátový a multifunkčné, ktoré slúži pre volejbal, nohejbal a basketbal, je z gumového granulátu.

(ms)

Páčil sa vám článok?