Z kúpaliska vyhadzujú pred záverečnou

13.12.2006
0
Páčil sa vám článok?

V nedeľu 18. júna som so synom a neterou navštívila kúpalisko Rosnička. Vstupné pre dospelých a deti od 10 rokov vo výške 35 korún sa mi zdalo dosť vysoké, ale ak som nechcela cestovať za kúpaním ďaleko, nemala som na výber.

Moje rozčarovanie však narástlo niekoľko minút pred pol siedmou, teda viac ako pol hodinu pred časom zatvorenia, keď nás pracovníčka zbierajúca odpadky upozornila, tak ako aj ostatných návštevníkov, aby sme sa zbalili a odišli, vraj zatvárajú. Na moju odpoveď, že ešte máme viac ako pol hodinu čas, mi „zdvorilo“ odpovedala, že len aby sme vraj neboli poslední.

O niekoľko minút nás na tú istú skutočnosť naliehavo upozornil plavčík s odôvodnením, že vraj šéfstvo sa rozhodlo zatvoriť skôr. Tak nám neostávalo v danej chvíli nič iné, len sa zbaliť a o 18.40 sme odchádzali z kúpaliska takmer ako poslední. Možnosť zostať v areáli kúpaliska až do 19.00 neprichádzala do úvahy, boli by nás hádam vyniesli aj na lopate Pri bráne nás pani, ktorá sa označila za šéfku, informovala, že v žiadnom prípade nezatvárajú skôr a upozornenie personálu má vraj smerovať k tomu, aby ľudia opustili kúpalisko do 19. hodiny.

Takže, ako je to vlastne s kúpaliskom Rosnička? Kúpite si lístok za nemalé peniaze s vedomím, že kúpalisko sa zatvára o 19.00 a šéfstvo sa jednoducho rozhodne zatvoriť skôr? Žeby to bolo v intenciách podnikateľského správania? Alebo konajú zamestnanci na vlastnú päsť v nádeji, že skončia svoju prácu skôr? Zatiaľ je to na úkor návštevníkov, ale možno tí sklamaní sa už nabudúce rozhodnú pre iné kúpalisko, lacnejšie a lepšie.

Zuzana Kamenická, Bratislava
LIST ČITATEĽA

Páčil sa vám článok?