Slovan a Inter začali s torzom

13.12.2006
0
Páčil sa vám článok?

Len pred pár dňami sa skončila najvyššia futbalová súťaž a už aj klope na dvere nový ročník Mars superligy. Pre Bratislavu so zvláštnym nábojom, pretože z jej desiatich účastníkov takmer tretina sídli pri Dunaji a dvaja z nich, Inter a Slovan, nás budú reprezentovať v tohtoročných pohároch - žlto-čierni v Lige majstrov, belasí v Pohári UEFA.

Majster z Pasienkov začal s prípravou v utorok 6. júna, ale na prvom tréningu sa neobjavili viaceré známe tváre - okrem hráčov do 21 rokov dostali dlhšie voľno aj reprezentanti, takže kompletný káder sa stretol až 16. júna pred odchodom na sústredenie do Vysokých Tatier.

Rušné leto neobišlo ani Petržalku. Tréner a manažér Vladimír Weiss privítal ovečky v stredu 7. júna a hneď na úvod sa niektorí z nich dozvedeli, že Artmedia s nimi neráta. Prekvapujúco sa to týkalo aj zimnej „spásy“ mužstva Júliusa Šimona, ktorého účinkovanie za starým mostom bolo viac ako kratučké.

Ako poslední začali s prípravou slovanisti. Rovnako ako interisti, aj oni sa však v úvode zaobišli bez poltucta reprezentantov, ktorí odleteli s Adamcom, ale aj oddielovým trénerom Jarábkom, do Japonska na turnaj Kirin Cup. Pripomíname, že nový ročník Mars superligy sa začína 15. júla.

(mm)

Páčil sa vám článok?