Bratislavské ulice ovládne futbal

13.12.2006
0
Páčil sa vám článok?

Naše mesto si už pomaličky zvyká na rôzne športové akcie, ktoré spestrujú hlavne letné víkendy. Jedným z nich je aj minifutbalový turnaj PUMA Street Soccer Cup 2000, ktorý onedlho napíše svoju siedmu kapitolu.

Tento rok sa turnaj odohrá v jedenástich mestách a jeho aktérmi budú chlapci do trinásť rokov. Finále bude ako už tradične v Bratislave a uskutoční sa v nedeľu 25. júna na parkovisku vedľa futbalového štadióna Interu zo strany od Trnavskej ulice. O deň skôr si postup do celoslovenského finále môžu vybojovať práve chlapci z nášho mesta.

Kým v ostatných dejiskách sa predstaví 24 tímov, v Bratislave to bude stovka, čo dáva šancu takmer poltisícke záujemcov o túto akciu (v Bratislave sa hrá na piatich ihriskách, inde to budú len po dva). Prihlásiť sa možno od 1. júna v predajni PUMY vedľa športovej haly na Trnavskej ulici, jedno družstvo tvoria traja hráči, plus brankár a náhradník. Na prihláškach musia byť potvrdenia klubov alebo škôl o tom, že chlapci nemajú viac ako trinásť rokov.

Víťaz celoslovenského finále postúpi do celkového finále, ktorý sa hrá prvý septembrový týždeň v Paríži (pred rokom skončil náš zástupca vo štvrťfinále). Slovenské finále sa začína o 9. h a koho nezaujíma futbal, ten si možno príde na svoje počas pretekov na kolieskových korčuliach, ukážkach jazdy na skateboarde či predvádzaní tanečných figúr.

(mm)

Páčil sa vám článok?