Na východ ísť nemusia

8.12.2006
0
Páčil sa vám článok?

Pred žrebom dvoch skupín Ligy majstrov rezonovalo v tábore volejbalistiek Slávie UK AJ OZAP Bratislava jedno vrúce želanie - vyhnúť sa súperom na východ a juhovýchod od našich hraníc. Tesne pred Vianocami mal volejbalový Ježiško šťastnú ruku.

Zverenky trénera Vladimíra Hančíka na východ nemusia a navyše obe družstvá z juhu - grécku Vrilissiu i turecký Eczazibasi privítajú na domácej palubovke.

„Je to vyrovnanejšia skupina ako druhá a pre naše mladé družstvo to bude dobrá škola. Podľa mňa sa dajú uhrať dobré výsledky, pokúsime sa vyhrať najmä domáce stretnutia,“ prezradil želanie Vladimír Hančík.

Slávistky začínajú doma s Vrilissiou (12. januára), 19. januára pokračujú v poľskej Pile, 26. januára hostia Tenerife (Špan.), 2. februára nastúpia v belgickom Herentalse, 9. februára privítajú Olymp Praha, 16. februára zase zamieria do Holandska, kde bude ich predposledným súperom Oldenzaal a na záver čaká bratislavských fanúšikov volejbalu to najlepšie, favorit skupiny - turecký Eczazibasi Istanbul.

(mm)

Páčil sa vám článok?