Malých aj veľkých záujemcov v Petržalke opäť privíta škola korčuľovania

14.9.2019
Škola korčulovania

Zdroj: mv

Páčil sa vám článok?

Občianske združenie Piruetka aj tento rok organizuje na zimnom štadióne v Petržalke na ulici Marie Curie Sklodowskej školu korčuľovania. Už 22. septembra od 15.15 do 16.15 h čaká záujemcov prvá hodina na ľade určená deťom a dospelým v rôznych výkonnostných skupinách.

,,Tento rok znova chystáme aj veľkú akciu Mikuláš na ľade pre všetky deti, ktorá sa uskutoční v decembri. Posledná sezóna bola pre nás veľmi úspešná. Vystriedali sa u nás stovky detí, ktoré trénovali pod odborným vedením trénerov. Nielen množstvo detí, ale aj dospelých sa v Petržalke zúčastnilo na našich kurzoch za minulú sezónu a stále viac sa tento šport dostáva do povedomia ľudí, čo nás nesmierne teší,“ povedala nám Andrea Petrovská, jedna z dvoch zakladateliek OZ Piruetka, ktorá vedie aj kurzy na ľade. Piruetka rada privíta každého, začiatočníka a či už pokročilého korčuliara. Stačí sa prihlásiť na rovnomennej webovej stránke. Ponúkajú mesačné kurzy, jednorazové vstupy, ako aj individuálne hodiny každú nedeľu v pravidelnom čase od 15.15 do 16.15 h až do 28. apríla 2019.

„Klasické verejné korčuľovanie bude od októbra 2019 do marca 2020,“ informoval nás Martin Pinček, manažér Zimného štadióna Petržalka.

(mv)

Páčil sa vám článok?