Tipy na voľný čas: Kam za športom cez víkend?

18.1.2019

Zdroj: atletika.sk

Páčil sa vám článok?

Aj počas tohto víkendu sa v Bratislave uskutoční niekoľko zaujímavých podujatí. Najväčšia pozornosť bude patriť kráľovnej športov – atletike.

V hale Elán, ktorá bude patriť atletike, sa počas tretieho januárového víkendu uskutočnia majstrovstvá stredoslovenskej oblasti a majstrovstvá AFB – Bratislava. V priebehu dvoch dní tak svoju formu otestuje veľa  pretekárov všetkých kategórií.

V extralige volejbalistiek základnú časť vyhrala Slávia EU Bratislava o jediný bod pred svojím mestským rivalom a obhajcom majstrovského titulu Strabagom. Obidve družstvá sú aj v tomto ročníku najväčšími favoritmi na zisk zlatých medailí.

V nadstavbovej časti od 19. januára do 2. marca odohrajú v oboch skupinách o 1. - 4. miesto  a 5. - 8. miesto po šesť kôl, pričom sa družstvám do nej rátajú výsledky zo základnej časti.

V I. hokejovej lige HC Osmos Bratislava po dvoch vystúpeniach na súperových ihriskách, HK Skalica (3:6) a MFK Dubnica (3:6), privíta na svojom ľade druhý HC Topoľčany.

  1. JANUÁRA

HOKEJ: St. Nicolaus I. liga - 40. kolo: HC Osmos Bratislava - HC Topoľčany (ZŠ V. Dzurillu, 18.00)

  1. JANUÁRA

ATLETIKA: Otvorené halové majstrovstvá stredoslovenskej oblasti (hala Elán, 10.30)
VOLEJBAL: extraliga žien - nadstavbová časť - A-skupina o 1. - 4. miesto - 1. kolo: Slávia EU Bratislava - VK Nové Mesto nad Váhom, (17.30, ŠH Mladosť), Strabag VC Bratislava - VTC Pezinok Bilíkova (20.00, Dom športu)

  1. JANUÁRA

ATLETIKA: Otvorené halové majstrovstvá AZB – Bratislava (hala Elán, 10.00)

(mv)

Páčil sa vám článok?