VIDEO: Slovan vyhral futsalové derby nad Wild Boys a Pinerola priviezla víťazstvo z Podolia

4.3.2018

Zdroj: Facebook

Páčil sa vám článok?

Cez víkend pokračovala Slovenská liga vo futsale 18.kolom. Bratislavský tím Pinerola Futsal 1994 sa predstavil na domácej pôde tímu FK Dragons Podolie, kde sa mu podarilo zvíťaziť 8:4 po polčase 4:1. Na programe bolo aj ďalšie bratislavské derby medzi Wild Boys´02 a ŠK Slovan, ktorému sa ho podarilo vyhrať 4:3, keď víťazný gól strelili minútu pred koncom zápasu.

Zápas medzi FK Dragons Podolie a Pinerolou Futsal 1994 sa odohral v športovej hale v Novom Meste nad Váhom a hostia nedali domácim takmer žiadnu šancu na dobrý výsledok. Skóre otvoril už v 3. minúte Hájek (0:1), v 7. minúte skóroval Brazílčan Mimi (0:2) a tretí gól pridal v 14.minúte jeho krajan Wesley a na 0:4 upravil Ristić, ktorý dal v druhom polčase aj svoj druhý gól a upravil stav na 2:5. A na 2:6 opäť zvyšoval Wesley. Domáci znížili na 4:6 po peknej strele z diaľky, o ktorú sa postaral Višváder, ale v závere skóre na 4:7 upravil Hájek a na konečný výsledok 4:8 pre hostí uzavrel skóre Halás.

Záznam zo zápasu nájdete tu:

Bratislavské derby medzi Wild Boys ´02 a ŠK Slovan Bratislava sa odohralo v Hant Aréne na Pasienkoch. Domácich dostal do vedenia Ostrák, na 1:1 vyrovnal Rick. V druhom polčase domáci odskočili do dvojgólového vedenia 3:1 gólmi Matyiho a Chamillu, ale belasým sa podaril dokonalý obrat. Na 3:2 znížil Bartošek, na 3:3 vyrovnal  Kyjovský a víťazný gól vsietil opäť Rick.

Tu nájdete zostrih z bratislavského derby:

(ars, foto: Facebook)

Páčil sa vám článok?