Aj tento rok môžete hlasovať za športovca Bratislavy a Bratislavského kraja 2017

1.12.2017
0

Zdroj: TASR

Páčil sa vám článok?

Bratislavčania sa aj tento rok môžu zapojiť do ankety o najúspešnejšieho športovca a športový kolektív Bratislavy a Bratislavského kraja 2017. Hlasovanie je spustené na webovej stránke hlavného mesta a potrvá do 12. decembra.

Oficiálne vyhlásenie výsledkov sa uskutoční 21. decembra v Zrkadlovej sieni bratislavského Primaciálneho paláca. Informovala o tom hovorkyňa Bratislavy Zuzana Onufer.

Každý hlas je možné dať iba jednému športovcovi/kolektívu v každej kategórii. V hlasovacom formulári je v každej kategórii aj voľná kolónka, v ktorej možno dať hlas inému kandidátovi, než ktorý je uvedený v zozname. „Prílohou ankety je aj prehľad najlepších výkonov a výsledkov jednotlivých športovcov Bratislavy a Bratislavského kraja v roku 2017. Oficiálne vyhlásenie výsledkov sa uskutoční 21. decembra v Zrkadlovej sieni Primaciálneho paláca o 16.30 h za účasti ocenených športovcov, ich trénerov, rodinných príslušníkov, hostí a športovej verejnosti,“ priblížila Onufer.

Vyhlásení budú aj najlepší a najčastejšie ocenení športovci za posledných 25 rokov konania tohto podujatia v kategórii seniori, kolektív a telesne postihnutí športovci.

Hlasovať môžete TU. (Na fotografii je minuloročný víťaz v kategórii športové kolektívy - štvorkajak rýchlostných kanoistov ŠCP Bratislava, zľava Tibor Linka, Juraj Tarr, Denis Myšák a Erik Vlček)

Podujatie organizuje hlavné mesto v spolupráci s Bratislavským samosprávnym krajom a Bratislavským združením telesnej kultúry. Organizátori ocenia päť najúspešnejších športovcov seniorov, troch juniorov, najúspešnejší športový kolektív, troch talentovaných športovcov a trojicu najúspešnejších telesne postihnutých športovcov.

(TASR)

Páčil sa vám článok?