VIDEO: Futbalistky ŠK Slovan Bratislava dnes vyzvú v súboji o čelo úradujúceho majstra z Bardejova

11.11.2017

Zdroj: Facebook

Páčil sa vám článok?

Necelý týždeň po bratislavskom derby má I. futbalová liga žien na programe šláger, v ktorom privíta doma úradujúci majster – družstvo Partizána Bardejov momentálneho lídra tabuľky – hráčky ŠK Slovan Bratislava. Zápas o šampiónky jesene sa hrá dnes, teda v sobotu 11. novembra 2017 o 12,30 hodine na hlavnom ihrisku v Bardejove.

Zápas bude o to napínavejší, že oba kluby v tejto sezóne všetkých svojich osem doterajších zápasov vyhrali. Slovanistky sú na čele s rovnakým počtom bodov i strelených gólov ako Partizánky, akurát dievčatá z Bratislavy inkasovali len 2 góly, kým Bardejovčanky ich dostali v ôsmych zápasoch až sedem. Ten, kto dnes zvíťazí sa odpúta od svojho konkurenta na dva body a bude mať psychickú výhodu počas zimnej prestávky a štartom jarnej časti ligy. Tá v tejto sezóne vyvrcholí pravdepodobne až v poslednom kole, kedy ŠK Slovan privíta doma práve Bardejovčanky.

Zdroj: FB Partizán Bardejov

Bratislavské noviny oslovili deň pred veľkým zápasom oboch trénerov a opýtali sa ich, s akými očakávaniami idú do súboja o 1.miesto.

Ľubomír Čekan – tréner žien Partizána Bardejov: Pripravovali sme sa na tento zápas ako na každý iný, hoci si uvedomujeme, že privítame nášho najväčšieho rivala a kvalitného súpera. Všetky naše hráčky sú zdravé, takže nastúpime v plnej sile. Očakávam vyrovnaný zápas, o ktorého osude môže rozhodnúť prvý gól. Ten kto ho dosiahne, bude mať psychickú výhodu. Nakoľko sa obe družstvá dobre poznajú, tak je možné, že veľa gólov ani nepadne a bude sa hlavne dobre brániť. Neočakávam nejaký otvorený futbal ani pekný zápas, ide totiž o veľa. Rozhodnúť ho môžu aj individuality – na našej strane je to hlavne Majka Mikolajová a z tábora súperiek Martina Šurnovská, ktoré vlani súperili aj o post najlepšej strelkyne ligy. Zápas tentokrát nebude vysielaný v priamom televíznom prenose prostredníctvom internetu, takže ho uvidia len tí, ktorí na náš štadión prídu. Máme už avízo, že sa na šláger ženskej súťaže chystá veľa divákov, takže sa na Slovan tešíme.

Martin Masaryk – tréner ŠK Slovan Bratislava:  Až samotný zápas ukáže či sme sa pripravili dobre alebo nie. V podstate sme sa pripravovali normálne ako na každého súpera. Očakávame veľmi ťažký zápas, v ktorom budú chcieť obe družstvá vyhrať. Stretnú sa dve najlepšie družstvá na Slovensku, takže určite to bude pekný zápas plný emócií. Spokojný budeme s takým výsledkom, ktorý nás priblíži k nášmu cieľu.

Výsledky doterajších zápasov medzi Slovanom a Bardejovom:

Sezóna 2014/2015 – 0:0 (V), 0:1 (D)

Sezóna 2015/2016 – 0:1 (V), 0:0 (D), Finále SP – 1:2

Sezóna 2016/2017 – 4:0 (D), 1:1 (V), Finále SP - 1:1 (1:4 na jedenástky)

Celková bilancia Slovana s Bardejovom: 1 víťazstvo, 3 remízy, 4 prehry

Takto pozývali na ligový šláger domáce futbalistky:

(ars, foto: fb, video: youtube)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie